horoszkóp

Lúzerpárok aranyozták be a celebvilág égboltját

2008.11.23. 23:48
Csodálatosan egymásra talált álompárok, bunkó szakítások, válások és csodapárok, megunt szoptatás és megszokott takony aranyozták be a celebvilág égboltját november első havas hetén. De melyik pár a legnagyobb lúzer? Az albán-nigériai vagy a bokszoló-szépségkirálynős? A rádiós-vetkőzős? Majd önök eldöntik.

Csodálatos lúzerpárt alkot Fiala János és Voksán Virág, akik együtt húznak haza Afrikából, miután nem kaptak elég sms-t a további kéjutazáshoz. Még nem tudni, ez volt-e Fiala álma, a nagy visszatérés a celebvilágba, de ha igen, akkor elég lúzerre sikerült. Virág meg majd vetkőzik megint kettőt, és tuti a címlap.

Kétesélyes Sebestyén Balázs és Vadon János készülő rádiós produkciója, melyben a népek reggeli szórakoztatására adják fejüket. Elméletileg nem lenne kizárt jó reggeli rádióműsort készíteni, amiben beszélnek is, ám az, hogy ők a Boros-Bochkor párost akarják megszorítani, még az esélyét is kizárják az értelemnek. Úgyhogy marad reggel a Petőfi, azon nem pofáznak.

Delhusa Gjon és Fekete Pákó együtt maradásában csak reménykedhetünk, alig várjuk, amint a nigériai orvostanhallgató az albán-magyar rocknagykövet által megcsiszolgatva dalolja a magyar népdalokat.

Lúzerek képekben

Damu Roland ezúttal vadonatúj barátnője révén került a lúzeresélyesek közé, a leányzó ugyanis annyira kínosan ügyel személyiségi jogaira, hogy perrel fenyegetőzik, ha leírják a nevét, mint Damu csaja. Ehhez képest egykori szépségversenyzőként közösségi portálon Damunéként villantani nem tűnik túl okos megoldásnak, de ha ez nekik vicces, hát nevessenek rajta nagyokat.

Fábry Sándor a jelölti címet négy autó összetörésével érdemelte ki, aminek eredményeképp most elbukta szeretett jogosítványát, igaz, csak két hónapra. Tehát nemsokár újra retteghet Leányfalu és környéke lakossága, mikor ül újra autóba a celebritás.

Az erős hazai mezőny mellett a külföldi mezőny sem szerény. Vilmos végre megmutatta hű párját, aki sosem hagyja el, ráadásul talán miatta még Paris Hilton is szakított Benji Madennel. Jóbarátnője, Lindsay Lohan viszont még bízik abban, hogy sikerül rendbe tenni kapcsolatát barátnőjével, Samantha Ronsonnal. Pedig, ha Vilmos felszedné Samanthát, lehet, hogy újra egymásra találna a két partidög, és talán vinnék magukkal megint Britney Spearst.

Szintén a válság jeleit mutatja az álomcsalád. Angelina Jolie három hónap után megunta a szoptatást, ami a legelvetemültebb Poronty-olvasót is fel kell, hogy háborítsa, ráadásul Brad Pittnek sem jönnek be igazán a taknyos gyerekek. Mi lesz így az álompárral és számtalan gyerekükkel? A kicsi majd jóllakik a nagyok taknyával?Na mindegy, megoldják.

Sienna Miller meg túl bulizós volt a nagyon milliárdos Gettynek, Boris Beckernek meg csak egy sms jutott. Jobb hetet.

15%

Dan Brown Eredet

3990 Ft
3392 Ft
15%

Spiró György Kőbéka

3499 Ft
2975 Ft