horoszkóp

Melyik a múlt hét leglúzerebb párja?

2009.03.08. 22:37
Benkő Dániel a pápával akart randizni, Madonna a Kabbalával ismerteti Jesust, Bochkor Gáborék milliókért beszélik ki szexuális életüket, miközben Hajdú Péter azon vív épphogy megszült nejével, kapjon-e új mellet Sarka Kata, ha már majd nem szoptat. És ez még csak egy része a celebvilág leglúzerebb párjainak. Nyer-e pert a lealkoholistázott Pálffy István a legnagyobb magyar tévés, Friderikusz Sándor ellen?

Madonna bevezeti a Kabbalába új fiúját, a katolikus neveltetést kapott kis Jesust, derült ki rögtön a hét elején, ami leginkább a modellfiúként dolgozó, majdnem pornószínésszé lett Jesus Luz lúzerségére utal, hiszen egy nő miatt vallást váltani nem biztos, hogy a macsóság csúcsa.

Szintén nem a tökösség netovábbja, ha valaki csak a neje társaságában jelenik meg a képernyőn, amikor pedig a nej elutazik, akkor ő inkább otthon olvas. Márpedig ezt teszi Bárdos András, amikor Máté Krisztina síel. Hogy ez lúzerpárság, vagy sem, úgyis eldöntik önök.

par3

Az egyik legszebb párt azért mégis Benkő Dániel és a Joseph Ratzinger néven világra jött pápa alkotta volna, ha összejön a randi, de nem jött össze, mert a faszharcos ezúttal csak gitározott és gitározott, ahelyett, hogy énekelt vagy maszturbált volna. Pedig milyen szép is lett volna, ha megbeszélik a kisfiúk zaklatását, vagy az ittas vezetés következményeit. Lúzerek?

Kovácsovics Fruzsina és Viva Ben azért került a lúzer párok közé, mert olyan pletykát tagadtak, amit nem is hallottunk: az énekesnő állítólag terhes. A Velvetben meg állítólag minden reggel gumibabák dugnak, és a Totalcar adja hozzá az autókat.

Ördög Nóra és Nánási Pál kapcsolata maga a fekete lyuk: az biztos, hogy a műsorvezetőnő boldog, de csak a válás után beszél erről, viszont egyáltalán nem biztos, hogy melyik nagy kertévén teszi majd ezt, hiszen új ura a TV2-n lett celeb, ő pedig az RTL-t erősíti. Hamarosan úgyis minden kiderül, azt meg, hogy ez lúzerség, vagy nyerőség, úgyis jobban tudják önök.

Erdélyi Mónika és Mukli Gyula házassága lassan már a múlté, de, hogy Mónik fogyni akart volna a válással, és visszatérni főiskolás alkatához, elég lúzer indoknak tűnik, ilyen alapon nem lenne ma Magyarországon egy gyereknél tovább tartó házasság.

par5

Pálffy István és Friderikusz Sándor furcsa párt alkotnak a hazai celebközéletben, hiszen semmi közük egymáshoz, azon kívül, hogy Friderikusz Sándor, minden idők legnagyobb magyar tévése, rádiósa és újságírója házi újságírójának olyan állításokat diktált, amiket nehezen tudna bizonyítani. Ez önmagában csak első fokozatú minimállúzerség egy profitól, de az, hogy a másik ráugrik és perel, az csak egy dologgal magyarázható: szeretne némi pénzt Friderikusz nyilván nem kis bevételéből. Ezzel viszont tovább fújja a legendát: márpedig ő részegen szok Híradót vezetni.

Mary Zsuzsi és Klapka György párosa csodálatos, megható, és visszatérő, mint Kiszel Tünde szemöldöke Donatella homlokán. Hogy lúzerek, vagy ezzel is csak pénzt keresnek, majd eldöntik önök. A legújabb menetben Klapka György kérdőjelezte meg Mary Zsuzsi gyerekeinek számát, amitől exnejének elege lett.

A Velvet jelöltje azért mindenképpen Bochkor Gábor és Várkonyi Andrea párosa, akik milliókat kértek, hogy beszélhessenek végre nyíltan arról, hogy hogyan csinálják. Esetleg a héten megkérdezzük az egyébként egy repperrel próbálozó Molnár Anikót, mennyire aktív a Gábor, és tényleg az volt-e a baj, hogy a Nagy Ő nem volt annyira rámenős, mint Várkonyi Andrea.

És akkor már csak Hajdú Péter van hátra, aki kiakadt azon, hogy neje, aki állítólag 14 kilót szoptatott le, jó melleket akar majd akkor is, ha véget ér a szoptatás. Merthogy Sarka Kata nem akar lógókat, Hajdúnak viszont az is jó lenne.

Hogy melyik a hét leglúzerebb celebpárja, majd eldöntik önök.