horoszkóp

Aaron Carter lángoló autójából menekült

2005.01.07. 12:53
Aaron Carter, tinisztár - a Backstreet Boys-ból ismert Nick Carter öccse - csütörtök reggel autójával balesetet szenvedett. Az autó felrobbant, de Aaron túlélte.

A popbizniszben utazó Carter család legkisebb fia egy floridai főúton autójával nekihajtott egy teherautóról leesett matracnak, ami kigyulladt. Carter Pompano Beach közelében járt 2004-es gyártmányú Cadillac Escalade-jével, amikor az elszabadult matracnak ütközött.

A tinilányok szőke hercege nem tudta elkerülni az ütközést, és ráhajtott az ágybetétre. Az beszorult a gépkocsi alá, és felgyulladt, majd begyújtotta az autót is. A tizenhét éves Carternek sikerült a Cadilackel a forgalmas út szélére húzódni, és haverjával együtt messziről nézték végig, ahogy az egész autó az égbe repül.

Meg is halhatott volna

#alt#
Aaron Carter

"Minden olyan gyorsan történt" - mondta el Carter egy sajtótájékoztatón a baleset kapcsán. "A matrac így a semmiből került elő. Az ember azt hinné egy terepjáró volánja mögött ülve, hogy nem eshet semmi baja, aztán közben mégis. Már jobban vagyok, de képzelhetik mekkora sokkot kaptam." "Annyira szerencsés vagyok, hogy életben maradtam" - kommentálja az esetet. A baleset utáni éjszakát egyik barátjának házában töltötte, de még aznap részt vett új albuma lemezborítójának fotózásán.

Az énekes csak kisebb ütődéseket és horzsolásokat szenvedett, de lelkileg erősen megviselte a dolog: halálközeli élményként élte meg a közúti szerencsétlenséget. A rendőrség elmondta, hogy a vétkes teherautó sofőrje nem állt meg, így nem tudták felelősségre vonni.

Aaron Cartert testvére révén lehet ismerni leginkább. Vagy onnan, hogy nemrég a bulvárlapok szerint a kis Aaron romantikus szerelmi háromszögbe keveredett Lindsay Lohannel és Hillary Duff-fal. A popsztár a 2005-ös évtől nagy durranást remélt, de azért nem akkorát, amitől az autója is felrobban.