horoszkóp

Alice Cooper lefejezné Paris Hiltont

2005.09.26. 13:03
A rocker koncertjén élethalálharcot vív egy Paris-hasonmás és csivavája, majd Cooper igazságot szolgáltat a világnak, és lefejezi a szállodaörökösnőt.

Alice Cooper, a horror-metál ősatyja ezúttal a házi szexvideóiról elhíresült Paris Hiltont vette célba. A szállodaörökösnőt egy szőke hasonmás személyesíti meg a rocker Dirty Diamonds (mocskos gyémántok) névre keresztelt turnéján. A műsorban szerepelni fog egy olyan jelenet is, amikor a színpadon Tinkerbellel, vérszomjas csivavájával vív élethalálharcot Hilton.

Vicces lesz

Az 57 éves Cooper szerint sok embernek elege van a kiskutyájukat a retiküljükben hurcoló sztárocskákból, a koncertre jegyet váltó közönség pedig roppant jól fog szórakozni. "Ki ne akarná látni, ahogy egy ilyen díva torkának esik az ölebe?" - tette fel a kérdést a nőnevű férfi a Contactmusic.com hírportál szerint.

Nem bírja a szőke nőket

Alice Cooper

A rokker azonban nem elégszik meg a kiskutya és Hilton csatájával, és kilátásba helyezta azt, hogy drámai csúcspontként lefejezéssel fogja megbüntetni az örökösnő karakterét. Ez azt jelentené, hogy Cooper folytatná azt a nemes hagyományt amit a múltban megkezdett, hiszen régebben egy másik híres szőkére, nevezetesen Britney Spearsre feltűnően hasonlító bábut fejezett le rendszeresen koncertjein. A vérszomjas rokker továbbá kilátásba helyezte azt is, hogy "egyenként fogja" az amerikai Megasztár szereplőit "kinyírni" és utána "karóra tűzni a fejüket".