horoszkóp

Aczél Réka először Szigetelt józanul

2007.08.16. 14:45
A műsorvezető már egy jó ideje nem látható a képernyőn. Ennek prózai oka van: hatodik hónapos terhes. Persze ez nem akadályozta meg abban, hogy kimenjen a Sziget Fesztiválra.

A juj.hu riportere arról faggatta az éppen egyik helyszínről a másikra sétáló kismamát, hogy milyen érzés egy babával nekivágni annak a rendezvénynek, amiről szinte ő tudósított először. „Az élet halad előre, most tejeskávét iszom. Bár ez inkább tejes tea. És egy ásványvíz is van nálam. Ez a menü.”

Régi szép idők

Persze régebben Aczél Rékát sem kellett félteni, aki elárulta, hogy anno sok fröccsöt és viceházmestert döntött magába egy-egy Sziget alkalmával. Bár sokak szerint pia nélkül nehéz kibírni a sok port, embert és a nagy zajt, az állapota miatt absztinens celeb szerint ez nem igaz…annyira. „Igazság szerint legalább ugyanolyan jó most is, csak könnyebben elfárad az ember, mert nincs, ami fölpörgessen. Hiányzik az alkohol, ez tény. Sajnos, nem tudok olyan sokáig kint maradni, de egyébként ugyan olyan jó.” Gyakorlott fesztiválvendégként a várandós sztár az esőre is felkészült: ”Egy gumicsizma és egy esőkabát csodákra képes.”

Fiú-e, vagy lány?

Persze nem maradhatott ki az a kérdés sem, hogy milyen nemű a baba. Aczél Réka, aki öndefiníciója szerint kurvajófej kismama, egyelőre nem sok mindent árult el születendő gyermekéről. Saját állítása szerint azért, mert ő maga sem tud róla túl sok mindent azon kívül, hogy körülbelül hat hónapja fogant, és mert „Nem annyira szeretem a magánéletemet kiteregetni”. Az egykori Kölyökidős műsorvezető az is bevallotta, hogy félig-meddig tudatosan tűnt el a médiából.