A magyar zenecsatorna két műsorvezetője, Lilu és Zsu után a VIVA legújabb dívája, Ada is ország-világ elé tárta bájait az egyik férfimagazin februári számában. A szexis VJ-től egyáltalán nem áll távol a fotózás, hisz a televíziózás előtt édesanyjához hasonlóan ő is modellkedett. A 21 éves lány azonban mindig meghúzza a határt: csak sokat sejtető fehérneműkben hajlandó pózolni. Mint mondta, a "többit" a barátjának tartogatja. Az viszont most nincs neki.
Ada szeptember óta látható a képernyőn. Új dolgokat szeretett volna kipróbálni, ezért jelentkezett a zenecsatorna tavaly meghirdetett műsorvezető-válogatására. Nem döntött rosszul, hiszen szinte azonnal elnyerte a nézők tetszését, és negyedmagával bekerült a magyar zenetévé legújabb VJ-i közé. Munkája mellett a tanulásra is szakít időt, jelenleg a Budapesti Kommunikációs Főiskola másodéves hallgatója. Saját bevallása szerint naiv, és kevés az önbizalma, de az FHM magazin címlapján a dögös piros szerelésben valahogy mégsem tűnik annak.

Szabad préda

Ada egy hároméves kapcsolatot tudhat maga mögött, amely a nyár végén ért véget. Elmondása szerint azonban ma is jó kapcsolatban áll volt kedvesével, gyakran beszélgetnek, és buta közhelynek tartja, hogy szerelemből nem születhet igazi barátság. Férfi rajongóival szerencsére nem szigorú, igyekszik minden levélre válaszolni, megszállott fannal azonban még sosem volt dolga. De ezt nem is bánja.

Nem pucérkodik

"Nem ez az első alkalom, hogy a képeim megjelentek egy férfimagazinban. Mielőtt tévézni kezdtem modellkedtem, tehát a fotózások nem állnak tőlem távol." - mesélte Ada a Velvetnek. Majd sietve hozzátette, hogy bár szeret szerepelni, azért nem mindenre hajlandó: "Bár kaptam ilyen felkéréseket, nem hagynám, hogy meztelenül fotózzanak le. A nem túl merész képek jöhetnek, de másról szó sem lehet. Nem tudnám elviselni azt a tudatot, hogy a szembejövő illető ismeri minden porcikámat. Mindemellett bármikor bevállalnék egy újabb, "normális" fotózást." - mondta a műsorvezető, aki ez alkalommal is nagyon élvezte a munkát, és a stábot is nagyon megszerette, különösen azért, mert profikkal dolgozhatott.

Anyu modell volt

Adának volt kitől örökölnie a modellkedésre való hajlamot. Édesanyja közel tíz éven át dolgozott modellként. Gyakran szerepelt reklámfilmekben, többek között a Maggit népszerűsítette, jelentek meg fotói különböző magazinokban, sőt Moszkvában, a kifutókon is nem egyszer megfordult a nyolcvanas években. Ada azonban nem szeretne a nyomdokaiba lépni, a modellkedést hobbinak tartja. "Ráadásul a külsőmet illetően nem felelek meg a mai trendnek." - mondta.

Nem változtam semmit

A tanulás és a munka mellett Adának kevés ideje jut a magánéletére. De minden tőle telhetőt megtesz annak érdekében, hogy ápolja családi és baráti kapcsolatait. Állítása szerint nem változott semmit azóta, hogy képernyőre került és egyáltalán nem beképzelt. Ha véletlenül mégis "elszállna", van, ki helyretegye: "Kapnék a fejemre a barátaimtól, ha észrevennék, hogy kezd a fejembe szállni a dicsőség."