horoszkóp

Bálint Ádám menedzserébe szerelmes

2005.09.21. 09:54
A Megasztár második szériájában feltűnt énekes először munkakapcsolatban ismerte meg új szerelmét, de most már négy hónapja együtt is élnek. Melinda iszonyatosan figyelmes, Ádám pedig imádnivaló - nyilatkozták egymásról a pár tagjai

A 24 éves Bálint Ádám új szerelme, Melinda rendezvényszervezőként ismerte meg az énekest. A lány már az elején is közös jövőben gondolkodott, bár akkor még csak munkakapcsolatként gondolt Ádámra - mondta el a Blikknek. Szerinte az énekes inkább a színpadon, mint a zenei világban van otthon, de nagyon tehetséges és hiteles előadónak gondolja a fiút, ezért is vállalta a menedzselését - munkakapcsolatukból azonban először barátság, majd szerelem lett.

Egész életében erre várt

Az énekes azt állítja: életében először találkozott olyan csodálatos lánnyal, mint új szerelme, akit iszonyatosan figyelmesként jellemzett az újságnak. Négy hónapja élnek együtt, és Bálint úgy érzi, ez egy nagyon-nagyon hosszú kapcsolat lehet. Szerinte őket a munka és a sors hozta össze, bár kapcsolatuk nem zökkenőmentes: mindketten erős egyéniségek révén naponta küzdenek meg egymással.

A 25 éves Melinda azért szeretett bele egykori ügyfelébe, mert Bálint nagyon jó embernek és figyelmes partnernek bizonyult, akinek imádnivaló lelke van. A lány reméli, hogy kapcsolatuk nem csak szakmai téren tart még sokáig, de azt mondja, közös jövőjükről egyelőre nem beszélnek túl sokat, mert az "megmérgezheti a szerelmet".