Ben Afflecknek hullik a hátszőre

2004.06.11. 12:52
Ben Affleck új barátnőjének szobatársa szerint a színész túl szőrös és nem is szép. És a szobatárs ezen véleményét a sajtóval is szivesen megosztotta.
Ben Afflecknek túl sűrű és sok a testszőrzete, állítják a színész új barátnőjének haverjai. Ráadásul szegénynek erőteljesen hullik is, legalábbis azt mondja az a lány, aki szemtanúja volt Affleck, és új 26 éves barátnője, Enza Sambatoro egyik vad csókcsatájának. A heves együttlét után ugyanis állítólag a kanapét beterítette Affleck kihullott testszőrzete, írja a brit The Sun című bulvárújság.

Kóros szőrfigyelés

A 31 éves színész múlt hónapban találkozott Enza Sambatoróval egy jótékonysági teke-tornán. Affleck a napokban meglátogatta barátnőjét, akinek szobatársa is ott tartózkodott, ő számolt be a színész rendkívüli szőrhullásáról. A Kelly nevű lakótársat annyira sokkolták az események, hogy azonnal kiszivárogtatott egy e-mailt a sajtónak, amelyben elárulta: Bennek nemcsak mellkasa, de a háta is rendkívül szőrös. A lány szerint egyébként Affleck nem túl jóképű, meglehetősen alacsony, viszont rendkívül vicces.

A csúnya sztár

Szegény Afflecknek tehát bőven kijut a kritikából, ráadásul mint arról a Velvet is beszámolt, mostanában rendkívül sokat betegeskedik, az elmúlt héten kétszer kellett kórházba szállítani, nem szűnő köhögőrohamai miatt. Emellett a nyilvánosság előtt sem szívesen mutatkozik mostanában, el szeretné ugyanis kerülni a volt menyasszonyával, Jennifer Lopezzel kapcsolatos kellemetlen kérdéseket. Miután J-Lo másfél évig éjjel-nappal mellette mutatkozott, múlt héten hirtelen és titokban hozzáment Marc Anthonyhoz.

Míg Affleck túl szőrős, színésztársa, Orlando Bloom éppen szőrtelenségével küszködik. A most készülő, Kingdom of Heaven (A mennybéli királyság) című film producerei ugyanis úgy találták, Bloom nem elég szőrös a szerephez, ezért a színész kénytelen lesz az egész forgatás alatt műszőrt viselni a mellkasán, hogy ezáltal kissé férfiasabbnak és harciasabbnak tűnjön - írja a The Star című amerikai bulvárlap.