horoszkóp

Affleck az elnökjelölt lányának udvarol

2004.07.29. 16:55
Ben Affleck úgy tűnik, nem akar újabb hosszú kapcsolatba mélyedni Jenifer Lopezzel történt szakítása után, hanem élvezi a szabadságot, és sorra bolondítja a hölgyeket. Most épp a demokrata elnökjelölt lányát, Vanessa Kerryt fűzi.
A rá nehezedő nagy nyomást, és a hírnév természetét okolja Ben Affleck, hogy véget ért kapcsolata barátnőjével, Enza Sambataróval. A médiában dolgozó hölggyel hét hónapja jött össze, amikor szakított előző barátnőjével, Jennifer Lopezzel.

A bonyolult Affleck

Affleck a múlt hetet egyébként egy politikai eseményen, a demokraták nemzetgyűlésén töltötte, ahová barátnője nem kísérte el. Amikor megkérdezték tőle, mi ennek az oka, hanyagul csak annyit mondott a riporternek: "vonja le maga a következtetést!".

"Bonyolult ez az ügy" - folytatta a színész magát sajnáltatva - "Én is nagy ívben elkerülnék egy magamfajta embert. Úgy érzem magam, mintha két lábon járó rémálom lennék. Ha egyszer lefényképeznek velem valakit, mondjuk egy baseballmeccsen, akkor annak az egész életét, családtagjainak minden tettét megírják a bulvárlapok."

Affleck tehát azzal indokolja kapcsolatai kudarcát, hogy nem élheti nyugodtan a magánéletét. Sokak szerint azonban pontosan önmaga sajnáltatásával szeretné Affleck elterelni a figyelmet zavaros magánéletéről. A pletykák szerint ugyanis Sambatarót Jennifer Garner színésznő miatt hagyta ott Affleck, ám ezt mindketten tagadják.

Közel a politikához

Garnerrel sem tartott azonban sokáig a viszonya, hiszen a napokban John Kerry demokrata elnökjelölt lányával, Vanessa Kerryvel látták meghitt helyzetben. Affleck és az elnökjelölt feltűnően csinos szőke lánya egy banketten hosszan beszélgettek, egymáshoz igen közel. Az intim beszélgetés közben a Fox News tudósítója szerint egymáshoz is simultak és összeölelkeztek. Affleck politikához való vonzódása tehát valószínűleg nem véletlen, és az utóbbi időben többször említette, hogy a 27 éves hölgy "különlegesen szép", de ennek ellenére azt állítják, pusztán barátok.

Mindeközben az elhagyott Sambataro volt barátjával vigasztalódik.