horoszkóp

Ben Affleck új csaja Jennifer Garner

2004.09.06. 16:25
Örök szerelméről biztosította Ben Affleck Jennifer Garnert, akivel egy jótékonysági eseményen találkozott a nyár közepén. A két színész korábban együtt szerepelt a Daredevil című filmben, de abban az időben még mindketten foglaltak voltak.
Két hónapja együtt

Két hónapja tart a szerelem Ben Affleck és Jennifer Garner közt - állítja az érintettek egyik közeli barátja, akit az Ananova idéz. Az utóbbi időben egyre többször látni őket együtt a nyilvánosság előtt, de az elmúlt időszakban tagadták, hogy a szimpátiánál több is kialakult volna köztük.

Jennifer Garner
Az Alias című tévésorozat üdvöskéje, később a Hirtelen 30 című filmben már sztárszínésznőként beharangozott Jennifer Garner és Ben egymás iránti vonzalma nem túl gyorsan alakult ki. A két színész a Daredevill című film forgatásán találkozott először. Jennifer akkor kollégájával, Michael Vartannal élt együtt. Hirtelen szingli

Affleck, aki nemrég még előkelő helyen végzett az Amerika Legvonzóbb Agglegénye ranglistáján, hónapokig csak arról nyilatkozott a bulvársajtónak, nem tud megfelelő társat találni magának, amióta Jennifer Lopezzel szakítottak. Később Enza Sambataróban sem találta meg az igazit, akit július végén hagyott el. Mások szerint azonban Jennifer miatt szakított Enzával a Good Will Hunting hőse.

"Amikor együtt dolgoztak, Jennifer Garner még foglalt volt. Legutóbb egy jótékonysági eseményen futott össze újra az akkor már egyedülálló Jennifer és Ben, a férfi pedig mindent elkövetett, hogy Jen figyelmét felkeltse. Az estét újabb randevúk követték. Azóta elválaszthatatlanok - nyilatkozta a pár ismerőse a The News Of The Worldnek.