Ben Affleck baseballmeccsen randizott Jenniferrel

2004.10.27. 10:32
Ben korábban fogadkozott, nem jelenik meg a nyilvánosság előtt Jennifer Garnerrel, nehogy a kapcsolatuk a sajtó kedvenc témája legyen. Mégis az lett, és mégis megjelentek egy eseményen. A színész elvitte barátnőjét a kedvenc baseballcsapatának meccsére.
Hotdog és hot románc

Baseballmeccsre vitte barátnőjét Ben Affleck. Ez az első alkalom, hogy nyilvánosan mutatkozott a filmipar egyik álompárja. Jennifer Garner és Ben a bostoni Massachusetts' Fenway Park lelátóján vegyültek a szurkolókkal, ahol a Boston Red Sox a St Louis Cardinals csapata ellen játszotta a nyitómérkőzést.

Néhány élelmes fotós meg tudta örökíteni a párt, ahogy hotdoggal a kezükben szurkoltak a meccs alatt. A körülöttük ülőknek rögtön feltűnt Ben és Jennifer, akik hiába álcázták magukat hétköznapi párnak. Bent arra próbálták rávenni a játékosok, dobja be a kezdő labdát a vasárnapi meccsen. A színész azonban ezt szerényen visszautasította. Nem akart ugyanis feltűnést kelteni.

Ben nem az első alkalommal randizott már baseballmeccsen. Volt barátnőjét, Enza Sambatarót is rávette korábban, kísérje el a Boston Red Sox meccsére, ahol szinte ugyanabban a helyzetben készítettek róluk néhány felvételt. A kapcsolat nem tartott sokáig, de Ben első esélye volt arra, hogy jól érezze magát az után, hogy Jennifer Lopezzel szakítottak.

J-Lo bánata

J-Lo, aki megkönnyebbült, miután szétköltöztek, később mégis letargiába esett. Egyrészt letörték a színészi teljesítményével kapcsolatos kritikák, amelyek szerint sokkal tehetségtelenebb Bennél, ráadásul közös filmjeik színvonalát is lerontotta. Robert Redford is arról nyilatkozott, megbánta, hogy Jennifert kérte fel az Unfinished Love című film főszerepére, mert végül hiteltelennek bizonyult. Másrészt J-Lo azzal is szembesült, exe boldog kapcsolatban él a Daredevilből ismert kolleganőjével.

A színésznő és Ben már az első randik idején örök szerelmet fogadtak egymásnak, majd Jennifer hazavitte a színészt, és bemutatta a szüleinek. Patt és Billy pedig megnyugodtak, hogy lányuk végre megtalálta az igazit.

Ben Affleck korábban kijelentette, mindent elkövet, hogy elkerülje a nyilvánosságot, amely nagy részben hozzájárult ahhoz, hogy előző kapcsolata tönkremenjen. A baseball-lal - úgy tűnik - kivételt tett.