horoszkóp

Jennifer Garner és Ben Affleck egybekel

2004.11.05. 18:17
Nemrégiben még mindenhol arról lehetett olvasni, hogy Ben Affleck szenved a Jeniffer Lopezzel történt szakítás miatt, és bujkált mindenki elől. Most azonban ismét az esküvőjére készül, ezúttal Jennifer Garnerrel.
A 2001-ben nagy sikert aratott Alias titkosügynöke, Jennifer Garner amerikai színésznő a hírek szerint hamarosan ismét férjhez megy: Ben Affleck, akit az amerikai People magazin kétszer egymás után választott a világ legszexibb férfijának, már megkérte a kezét, s a hatékony "kémnő" igent mondott.

Baseball, Boston

Az álompáros tavaly, a Daredevil című film forgatásán találkozott, s kapcsolatuk kollegiálisból hamar magasabb minőségbe avanzsált. Most már a félhivatalos szintnél tart: nemsokára mátkapár lesz belőlük - értesült az Actustar francia nyelvű hírportál. A weboldal szerint feladva az eddigi titkolózást Garner és Affleck egy bostoni baseball-meccsen jelent meg először együtt, párként. Affleck bostoni, de előző jegyese, Jennifer Lopez énekes-színésznő nem szenvedhette a várost, új választottja, Garner viszont imádja. Úgy tudni, hogy Garner, aki másfél éve vált el színész férjétől, Scott Foleytól, már szüleinek is bemutatta a szívtipró hollywoodi sztárt, s a szülőket állítólag első látásra elbűvölte leendő vejük férfias sármja.

Sárm és alkohol

A kaliforniai születésű színész 1997-ben tört be a hollywoodi hírességek közé a Good Will Hunting című filmmel. A forgatókönyvért - Matt Damonnel, gyermekkori jó barátjával együtt - Oscar-díjat kapott. A siker sajnos hamar a fejébe szállt, amihez hozzájárult a féktelen alkoholfogyasztás is. Az lett a vége, hogy alkoholelvonó kúrára kellett elszánnia magát - a megpróbáltatást sikerrel viselte.

Affleck menyasszonya sokáig Jennifer Lopez volt és a vele történt szakítás után sokáig nem tudott új kapcsolatot létesíteni, amiért a médiát okolta. Úgy érezte, túl sok figyelem hárult rá, és ezért nem vonzó a nők számára. Sokan azonban azt mondták, Affleck csak panaszkodik, hiszen sorra jelennek meg mellette a lányok, randevúzott például a demokrata elnökjelölt lányával, Vanessa Kerryvel is.