Ben Affleck el van keseredve

2004.03.11. 13:21
Ben Affleck először nyilatkozik a szakítás óta. A Daily Mirrornak őszintén beszél érzelmeiről és kétségeiről, sőt még Boszniát is megemlíti. A színész azt mondja, igen nehéz időszakon van túl, és még mindig csak halvány mása egykori önmagának.
Mint az immár a világ nagy része előtt ismert, a pár tavaly szakított Lopez kezdeményezésére, a tűzről pattant barna szépségnek ugyanis elege volt Affleck szerencsejáték-mániájából, valamint abból, hogy a sokadik ígéret ellenére sem akarta feleségül venni. Érthető, harminc fölött az ember már biztosra megy.

A színészt azonban a vártnál jobban megviselték a történtek, hiszen még mindig nagyon maga alatt van, hiányzik neki Lopez, olyannyira, hogy talán már a házasságra is hajlandó lenne. Az énekesnő azonban nagyon határozott, visszaküldte az egy millió dolláros eljegyzési gyűrűt, sőt még a születésnapjára kapott Rolls-Royce-ot is. Affleck pedig bezárkózott, és a szakítás óta ez az első alkalom, hogy őszintén beszél nehéz helyzetéről.

Az élet Jen nélkül

Ben Affleck
"Mindig hatalmas fájdalom, ha le kell mondanod valakiről aki eddig szervesen az életed része volt." - kezdi letörve Affleck, aki még mindig úgy néz ki, mint aki mást sem csinál, csak a sörös pohárba bámul egész nap és szakállát növeszti.- "Amíg az ember rájön, hogy tovább kell mennie, és folytatnia kell az életet, addig egy csomó önelemzésen és önsajnálaton esik át. Nagyon sajnálom, hogy tönkrement a kapcsolatunk. Tulajdonképpen nem volt egy konkrét ok, ami a szakításhoz vezetett, de nyilván volt több apró jel, amelyekkel nem is foglalkozik az ember, aztán egyszer csak már túl késő lesz. Az első pillanatban még minden gyönyörű volt, aztán hirtelen ott álltam egyedül, Jen nélkül.

Nyilván az állandóan ránk irányuló figyelem sem tett jót. Nem egy kellemes dolog, ha a magánéleted rendre médiaeseménnyé válik, ahelyett, hogy valóban a tiéd lenne. Volt hogy elaludtam a kanapén a tévé előtt, és arra ébredtem, hogy az életemet taglalják a CNN-en! Istenem, hát nem történik semmi érdekes Boszniában, hogy rólam kell beszélni?" - tör ki a sztárból az elkeseredés, mikor már kezdjük megsajnálni.

"Szerencsére jó kapcsolatban maradtunk, még mindig beszélünk telefonon. Most már jól vagyok. Már nem érzem magam olyan szerencsétlenül, de való igaz, hogy az elmúlt pár hónap gyötrelmes volt nekem lelkileg."

Kísért a múlt

A külsővel azonban még vannak bajok, szemtanúk szerint ugyanis az egykori álompasi, akit a People magazin olvasói a világ legszebb férfijának választottak, ma már csak halvány mása önmagának. Affleck most legújabb filmje, a Jersey Girl promóciójával foglalkozik, amiben egyébként még volt kedvese is játszik. Lopez mindössze 10-12 percre tűnik fel a filmben, de Affleck szerint utólag ez is éppen elég problémát okoz, hiszen fájdalmas emlékeket idéz fel benne.

Pedig a színészt még a szerkesztők is próbálták megkímélni, és rövidebbre vágták azt a részt a filmben, amikor házasságot kötnek Jennel. Ám Affleck erre is csak lemondóan legyint: "Nem számít, hiszen a DVD-változaton úgyis teljes egészében rajta lesz." Ráadásul Affleck ezt már egyszer eljátszotta, hiszen Gwyneth Palthrow-val is éppen azelőtt szakított, mielőtt moziba került volna közös filmjük.