Ágica plasztikázott melleiből kiszedték a varratokat, lekerült a kötés, így boldogan rohant megmutatni új idomait édesanyjának.
"Amikor levette a doktornő a kötést, rögtön odanyúltam a mellemhez. Olyan érzésem volt, mintha akarni esni a helyéről, hiszen eddig be volt kötözve" - mondta a Való Világ harmadik szériájának egyik főszereplője a Blikk riporterének, aki elkísérte őt a varratszedésre.

Ágica saját bevallása szerint nem akarta, hogy mellei valamelyik szexszimbólum idomaira hasonlítsanak, mint mondta, kizárólag arra vágyott, hogy keblei olyan legyenek mint régebben voltak. A műtéttel elégedett, tapintásra melle éppoly feszes és gömbölyű, amilyennek elképzelte.

Fél év alatt tűnnek el a hegek

Az ilyen típusú beavatkozások után a hegek nem tűnnek el teljesen, de fél év elteltével szinte láthatatlanná válnak. Ágica Blikknek elmondta, szerencsés bőrtípusának köszönhetően már most is alig látszanak a vágások. A műtét után két hétig óvnia kellett melleit, deréktól fölfelé csak törlőkendővel mosakodhatott, de most már büszkén mutathatja meg eddig bekötözött új melleit édesanyjának és kedvesének

Leó is ott volt

A bulvárlap mellett elkísérte Ágicát a varratszedése Leo is, aki "úriember módjára három órán át a váróterem székében izgult".