Ágica vetkőzött, és a konyhában szeretkezett

2004.12.08. 12:00
Felfedte kerekded kebleit Ágica, akiről a Club 54 című magazinban jelent meg egy erotikus fotósorozat. Ágica fotózás közben szexuális életébe is bevatta az érdeklődőket, elmondta, hogy szeret extrém helyeken szeretkezni, és roppant szenvedélyesnek tartja magát.

A Való Világ harmadik szériájából megismert Ágica, polgári nevén Ágnes nemrégiben mellműtéten esett át, idomai ismét formásak és gömbölyűek lettek. Azt azonban Ágica előre leszögezte, hogy csak egyetlen magazinnak és egyetlen egyszer fog levetkőzni, neki ugyanis komoly állása van. Ágica a Club 54 magazin most megjelenő számában vetkőzött , hogy megmutassa mindenkinek, megérte alávetnie magát a két és fél órás műtétnek.

Bugyikában az asztalon

A Való Világ szerelője teljes aktot nem vállalt, így a képeken bugyiban és nyakát takaró, nagy nyakláncban látható. A fotózás egyébként egy teljes napig tartott egy antik bútorokkal felszerelt lakásban, írja a Blikk.

Ágica izgult a fotózás előtt, hiába imádja úgy testrészeit, mégis feszengett, mikor meg kellett válnia pólójától, hiszen élete előző, kevésbé szerencsés szakaszában melleit mindig takargatnia kellett, nem volt velük elégedett. Jó ideig eltart nyilván, míg megszokja, hogy akár melltartó nélkül is szaladgálhat, de saját bevallása szerint nagyon fogja élvezni, ha egy szál trikóban és mély dekoltázsban érkezhet majd a bulikba.

Szex, de kivel?

Ágica saját bevallása szerint vonakodva beszél a szexről, hiszen az intim dolognak számít, de a Blikknek azért bevallotta, igen virgonc szexuális életet él, szereti a szenvedélyes szexet. Olyan is előfordult már, hogy tengerparti homokban szeretkezett, de legutóbbi élménye, mikor partnerével a lakás minden bútorát kipróbálták, a konyhaszekrénytől a dohányzóasztalig. Ágica elmondta, borzasztóan kacérnak tartja magát.

Hogy ki pontosan Ágica partnere, azt nem nagyon lehet tudni, mert mostanában titkolózik, a szintén Való Világos Leóval azonban sok időt töltöttek együtt, állítólag hatalmas szerelemben. Aztán mikor a mostanában csak bestsellerszerzőként emlegetett, írói vénával megáldott Leó kitálalt a könyvében, miszerint Ágicával csak érdekből jött össze, a lány érthető okokból megharagudott, később azonban kiengesztelődött.