Christina Aguilerát eljegyezték

2004.03.24. 13:11
Christina Aguilera ujjára nemrég eljegyzési gyűrű került. Az esemény hírét a vőlegény nagymamája szivárogtatta ki.
Aguilera 27 éves barátja Jordan Bratman az "Igen, igen, mert szeretlek" választ kapta a 23 éves popcsillagtól arra a kérdésre, hogy hozzámegy-e feleségül.

Besúgó nagymami

Rajongóit sokkolta a hír, amiről a fiú nagymamája informálta a The Sun angol bulvárlapot. A 72 éves informátor nagymama szerint még nem tűzték ki az esküvő időpontját, de állítólag minél hamarabb szeretnének egybekelni. "Jordan Los Angelesben kérte meg Christina kezét. A kisunokám két napja hívott fel, hogy közölje az örömhírt. Nagyon boldog vagyok, hogy összeházasodnak" - nyilatkozta a pletykás vénasszony. Azt is elárulta, hogy a fiú gyűrűt is húzott arája ujjára. A nagymama így kommentál: "Van gyűrűjük, és mondták, hogy Christina viseli is. A saját szememmel ugyan még nem láttam, de úgy hiszem, gyémánt van benne. Egyszer New Yorkban, az egyik ismerősünk éttermében találkoztam a lánnyal és barátjával. Annyira jók együtt."

Christina nem akar nyilvánosság előtt beszélni Jordanről, akivel hét hónapja jöttek össze. Munkakapcsolatban állnak, ugyanis Bratman az énekesnő menedzsmentcégének (Irving Azoff) üzleti partnere. Amikor összejöttek, akkor is éppen közösen dolgoztak. "Most olyan kapcsolatom van, - nyilatkozta Christina - amiről nem fogok beszélni egyáltalán. Annyit mondhatok, hogy nagyon-nagyon boldog vagyok." Valóban nem mutatkoznak sokat együtt nyilvánosan, bár nemrég lefotózták őket, ahogy egy L.A. Lakers kosármeccsen csókolóznak, és Elton John Las Vegas-i showján is együtt látták őket.