Bár Aguilera kipróbált egy-két kábítószert, saját bevallása szerint igazán az alkohol vonzza. Az énekesnő azt is elárulja, hogy kedvence a leszbikus pornó.
Britney egykori Mickey Mouse Clubos kolleganője bevallotta, próbálta a kábítószereket, de az igazi kísértés számára az ital. A The Sun című magazinnak adott interjújában az énekesnő így fogalmazott az alkoholról: "Ez a gyengém, az egyetlen kísértés az életemben."

"Annyira azért nem vagyok együgyű, hogy azt mondjam, én aztán soha semmit nem próbáltam ki. Tudja, a drogok. Rájöttem, hogy nem nekem találták ki őket. Tényleg így gondolom." A 23 éves Aguilera ugyanakkor nem árulta el, miféle drogokat próbált.

Leszbikus pornó

Christina a Sunnak elmondta, imádja a leszbikus pornót. "Sokkal izgatóbbnak találom a női test látványát, mint a férfiakét. Két nő az ágyban sokkal szexisebb, mint két férfi. Mi, nők jobban érezzük a testünket. Nem vagyok szűz" - foglalta össze szexuális preferenciáit a híresség.

"Imádok kísérletezni a szexualitásommal. A szex csodálatos dolog. Szeretek szeretkezni. Jó móka. Ez a 'ne érj hozzám'-őrület nem nekem való" - tette hozzá tőmondatokban.

"Én annyira egyszerű vagyok."

Egy másik interjúban Christina az Elle-nek elmondta, nem tartja magát elkényeztetett dívának. "Hallottam a dívás pletykákat - eléggé letörtem tőlük. Én annyira egyszerű vagyok!"

"Tudom, milyen azoknak az embereknek, akiket csak a pénz és a hírnév vezérel. Az ő életük semmit sem ér a számomra."