horoszkóp

Christina Aguilera sokoldalúnak tartja magát

2004.09.09. 17:48
Az énekesnő ezt arra alapozza, hogy szereti gyakran változtatni a külsejét, és szerinte a divatban nem létezik olyan, hogy "ízléstelen". Aguilera az extravagáns szereléseket az önkifejezés eszközeinek tartja, amik arra jók, hogy felrázzák a begyepesedett agyúakat.
1999
Klikk a képre!
Az Elle Girl-nek adott interjújában az énekesnő elmondta, mindig is zavarta, hogy a média egyoldalú képet festett róla: "A legtöbb ember ebből azt az előítéletes véleményt szűrte le magában, hogy én mindig provokatívan öltözködöm, pedig rengeteg különböző stílusú cuccom van. Csak hát a média nem mindent mutat be, mert szeretik ők eldönteni, hogy milyen képet alakítanak ki rólad - akár elégedett vagy a végeredménnyel, akár nem."

Merész párhuzam

"Különben is, szerintem a divatban nincs olyan, hogy ízléstelenség: én inkább önkifejezésnek hívnám. Ez olyan, mintha Van Gogh mondaná valamelyik saját festményéről, hogy ízléstelen!" - villantja fel művészettörténeti ismerteit az énekesnő, akinek önkifejező ruhaösszeállításait ezek szerint tévesen ítélték meg a divatszakértők. "Ha valaki nem így gondolja, legyen nyitottabb. Én addig provokálok, amíg nem hajlandóak végre átlendülni a megrögzött elképzeléseiken." - véli harciasan Aguilera.

Britni-e vagy?

2003
A média további bűnének rója fel, hogy a rengeteg bulvárcikk alapján lassan már azt sem tudja, szakított-e, vagy még mindig együtt jár barátjával, Jordan Bratmannal. "A legviccesebb, hogy mihelyt világosbarnára festtettem a hajam, a szalagcímek azonnal rosszlányból lett angyalkának tituláltak" - idézi fel az interjúban. "Mit ne mondjak, teljesen összetörtem... Úgy látszik, most szerepet cseréltünk Britney-vel: ő teljesen megvadult, és én lettem a konszolidált, szerelmes jókislány."