horoszkóp

Christina Aguilerát eljegyzik

2004.11.15. 16:34
Az énekesnő kezét születésnapján fogja megkérni barátja, Jordan Bratman, aki már a 20 karátos gyémántgyűrűt is megrendelte az eseményre. Ha Aguilera nem olvas újságokat, valószínűleg meglepődik majd, de bizonyára örömmel veszi majd a fordulatot - bár eddig a bilincsekért rajongott.
Christina Aguilera barátja állítólag 30 ezer font (közel 10 és fél millió forint) értékű eljegyzési gyűrűt rendelt barátnője számára. A vőlegény, Jordan Bratman számára a 20 karátos gyémánt eljegyzési gyűrűt Stephen Webster, a hírességek felkapott sztárékszerésze készíti - írja a Femalefirst.

A weboldal az ékszertervező egy közeli ismerősét idézi: "Christina és Jordan már jó ideje együtt vannak, és biztosak benne, hogy készek megállapodni. Jordan számára Christina az Igazi, és már alig várja, hogy ezt hivatalosan is bejelenthesse. A lánykéréssel azonban meg szeretné várni az énekesnő születésnapját, hogy ezzel is még különlegesebbé tegye majd az eseményt."

Aguilera 18 hónapja ismerkedett meg Bratmannal, aki egyébként a menedzselését végző cég egyik vezetője. Az énekesnő nemrég már azt is elárulta egy interjúban: "Nagyon-nagyon szeretem a pasimat. Bármikor férjhezmennék hozzá."

Nem lesz szende menyasszony

Az énekesnő azonban - imidzsének megfelelően - valószínűleg nem lesz szende feleség a hitvesi ágyban sem: a The Sun-ban megjelent interjújában elárulta, hogy igen kísérletező kedvű a hálószobában. Imádja például, ha szex közben megbilincselik, szeret dominaként fellépni, és élvezi, ha kicsit durva lehet.

"Ha a szerelmem szeretné kipróbálni a bilincselős figurákat, annak nagyon is örülök! Mi értelme volna elrejtened a személyiséged egy részét, ha egyszer az be van gerjedve, és ez úgyis mindkettőtöket felcsigáz?" - idézik tőle a riportban. "Forróvérű nő vagyok, akiben nincs szégyenérzet a szeretkezéssel kapcsolatban. Az pedig az emberi természet sajátja, hogy ezt a szükségletet akár mindennap ki szeretnénk elégíteni. Néha gyengéd, finom szerelmeskedésre vágyom, néha kicsit durvábban szeretek játszani, és nem engedem, hogy a férfi uraljon engem." - árulta el az énekesnő a fontos részleteket.