Mellimplantátumot ajándékoznának a brit glammodellnek

2009.03.06. 15:12
A brit Big Brothernek köszönhetően híressé vált Aisleyne Horgane-Wallace még nem tudja, hogy elfogadja-e a nagylelkű ajánlatot, amit egy titokzatos cég tett neki. A glammodellnek ugyanis egy mellnagyobbító műtétet ajándékozna egy cég, ám ő attól tart, olyan érzése lenne, mintha valaki más birtokolná implantátumait. A 30 éves modell egyébként nemrég jelentette ki, letett a mellnagyobbító műtétről, pedig eredetileg azért kezdte írni önéletrajzi könyvét, hogy annak bevételéből megcsináltassa már egyszer feltöltött kebleit. Most jól összezavarták.

Aisleyne Horgane-Wallace brit glammodell egy pár nagyobb kebellel lehet gazdagabb, ha elfogadja az egyik legnagyobb brit márka ajándékát, az implantátumot. Horgane-Wallace egyébként önéletrajzi könyvét is azért írta, hogy finanszírozhassa a mellnagyobbító műtétjét, bár legutóbb még úgy nyilatkozott, hogy a "kevesebb néha több".

Masszív mell a nő álma

Arra ugyan nem derült fény, melyik brit márka lepné meg az egykori Big Brother versenyzőt egy ajándék dekoltázzsal, az azonban kiderült, hogy a külsőleg egész biztosan nagyon szőke Aisleyne Horgane-Wallace nagyon összezavarodott. Ő ugyanis szívesen bevállalná a nagylelkű ajánlatot, de nem szeretné azt érezni, hogy a mellét más birtokolja, írja a The Sun. A 30 éves modell, aki már bepróbálta Mike Tysont és Jermain Defoe-t is, rögtön tanácsért rohant a Glamouroke-ra siető bulizós fiatalokhoz.

"Azt mondta, minden nő álma, hogy masszív mellei legyenek, és ugyan miért ne csináltatná meg, főleg, ha valaki még ki is fizeti. Aztán meg azon aggódott, hogy majd így az birtokolja a kebleit, aki finanszírozza az operációt", nyilatkozta az egyik letámadott a The Sunnak.

Olyan, mint a süti

Aisleyne Horgane-Wallace-nak egyébként májusban jelenik meg önéletrajzi könyve, a Surviving Guns, Gangs And Glamour. Ennek kapcsán fejtette ki nemrég a glammodell a Daily Starnak, hogy ő úgy képzelte, a könyv bevételéből mellnagyobbító műtétet hajtatna végre magán, immár második alkalommal. Magyarázata szerint ugyanis "a női keblek egy kicsit olyanok, mint a sütemény. Egyszer belekóstolsz, és még többet akarsz".

A glammodell nem szégyenlős

Később azonban hozzátette, mióta részt vette a BBC3 Snog, Marry, Avoid? című műsorban, ráébredt, hogy a kevesebb néha több, így nincs szüksége újabb implantátumra. Bár azóta csak néhány nap telt el, máris úgy gondolja, remek lenne egy nagyobb dekoltázs. A The Sun szerint elképzelhető, hogy a titokban tartott nagylelkű cég a Zoo magazin, ugyanis ők már korábban ajándékoztak egy plasztikai műtétet Jodie Marsh-nak.

Hogyan lett ismert?

Aisleyne Horgane-Wallace a londoni divatiskola, a London College of Fashion elvégzése után operáltatta meg először a mellét, hogy biztos legyen benne, rendes alapokra fekteti a karrierjét, vagyis a modellkedést. Egy évvel később, 2006-ban beválogatták a Big Brotherbe, ahol a közönségszavazatok alapján a harmadik helyen végzett. A remek helyezése állítólag még a valóságshow producereit is meglepte.

A Big Brother után számtalan fotósorozat készült róla, többek között a Zoo magazinnak, a Nutsnak, és a Daily Starnak is, valamint 2007-ben elkészítette következő évi naptárját. 2008-ban létrehozott egy márkát Unique by Aisleyne névvel. Az egykori Big Brother versenyző a jótékony ügyeket is támogatja, védnöke a brit agydaganatosokat támogató társaságnak, de a környezetvédelemért is kiáll.

Forrás: Wikipedia