Angelina Jolie esküvőt ígért haldokló anyjának

2007.02.05. 13:09
Angelina Jolie anyja halálos ágyán állítólag ígéretet tett neki, hogy hozzámegy barátjához, Brad Pitthez.

Az év párjának kikiáltott Jolie-Pitt pár és Jolie bátyja volt jelen Marcheline Bertrand oldalán, amikor az asszony hét éves, a rák ellen folytatott harcába végül belehalt a a Los Angeles-i Cedars-Sinai Egészségügyi Központban. Jolie a hírek szerint néhány órával anyja halála előtt ígérte meg, hogy hozzámegy Pitthez. Azonnal elkezdődtek a spekulációk arra vonatkozóan, hogy a pár vajon már az év elején egybekel-e.

Brad Pitt egy angyal

Marcheline Bertrand és Jole

Egy bennfentes a család közvetlen közeléből így nyilatkozott a brit Sunday Express című lapnak: "Marcheline fogta Angie kezét és azt mondta neki: 'Menj hozzá ehhez a férfihoz. Ő egy angyal, akit azért küldtek, hogy vigyázzon rád." Marcheline majdhogynem úgy tekintett Pittre, mintha a saját fia lenne. Állandóan azt hajtogatta lányának, hogy menjen hozzá feleségül. Brad többször is megpróbálta már Joliet az oltár elé húzni, de ő mindig felcsattant és azt mondta, hogy őket a gyerekek kötik egymáshoz."

Egyedül nevelte gyermekeit

Jolie édesanyja, aki maga is színésznő, illetve modell volt, január 27-én hunyt el. Egyedül nevelte fel két gyerekét, miután nem sokkal születésük után az apa, Jon Voight elhagyta őket.