horoszkóp

Mégis házasodik Pitt és Jolie?

2006.12.08. 14:28
Állítólag karácsonyra már férj és feleség lesz Brad Pitt és Angelina Jolie. Az esküvőt Johannesburgban tartják majd

Nagyon sprituális lesz

Brad Pitt és Angelina Jolie összeházasodnak, tudta meg a The Sun. Bár ezt már nagyon sokszor cáfolták, az angol lap most még a helyszínt is tudni véli. A két színész barátai szerint Jolie és Pitt Johannesburgban mondja majd ki a boldogító igent, mert lélekben nagyon közel érzik magukat Afrikához. Maga a ceremónia is helyi tradícióknak megfelelően zajlik majd, a pár állítólag törzsi zenét rendelt a nagy eseményre.

Ázsia, vagy Olaszország

A jelenleg Indiában forgató Angelina Jolie legutóbb Ázsia iránt érzett oly mély szeretet, hogy a végén még az is lehet, hogy meggondolja magát, és ott szervezi meg esküvőjét Brad Pittel, akihez eredetileg hozzá sem akart menni. De lehet a helyszín akár George Clooney fényűző villája is a Comói-tónál, bár ez valóban kevésbé spirituális a hippi világmegmentő szerepében ragadt Jolie és Pitt számára.

Oprah úgy tudja, hogy megy

Oprah Winfrey, minden amerikai sztár barátja úgy tudja, ő tuti meg van hívva. Bár Tom Cruise és Katie Holmes esküvőjénél is biztos befutóként kezelték, végül alaposan besértődött azon, hogy mégsem hívták meg az év esküvőjére.