Jessica Alba a legszexisebb nő

2007.04.21. 13:52
Miután a Glamour olvasói Scarlett Johanssont szavazták meg a világ legszexisebb nőjének, a Victoria's Secret részvételével egy újabb toplista jelent meg. Eszerint Jessica Alba a legkívánatosabb. A legvonzóbb apa pedig David Beckham.

Másfél héttel azután, hogy a Glamour magazin olvasóinak a szavazatai alapján Scarlett Johansson lett a világ legszexisebb nője, a Victoria's Secret luxusfehérnemű márkával közösen néhány divattervező, és divatszakember is elkészíttette a saját listáját. Eszerint Jessica Alba a legkívánatosabb nő.

David Beckham az apa példakép

A legszexisebb nők listájának összeállításához szakértőnek felkérték a német Topmodell műsorvezetőjét Heidi Klumot, és a világ egyik legkeresettebb modelljét, Karolina Kurkovát is. A zsűri nemcsak nőket bírált, de a legszexisebb férfiakat is elemezték, és végül úgy döntöttek, David Beckham a legvonzóbb apa. Jessica Alba

Az ehhez hasonló listázásnak az értelmét kevesen ismerik, de a szakemberek a trendek feltérképezésére használják, amelyből kiderül, éppen milyen külsejű, stílusú hírességek a leginkább követésre méltóak.

Maga párolta a zöldköretet

Jessica Albát nemcsak a divatszakma tartja a toplistáján, hanem a már említett Glamour-összeállításban a második helyen végzett. A magazin így magyarázta Scarlett Johansson diadalát: "Marilyn Monroe-hoz hasonló domborulataival a régi hollywoodi stílust egyesíti az egészséges testtudattal". A Sin City színésznőjére az indoklásban nem tértek ki. A magazin harmadik helyezettje a Giselle Bündchen brazil topmodell lett.

Jessica Alba jól eladható arc reklámokban és sorozatokban is. Gyerekkorától tudatosan készült a színészi pályájára, még édesanyja főztjét sem volt hajlandó megenni, ha az túl hízlalónak látszott. Ehelyett tinédzserkorában maga párolta a zöldköretet. A színésznőt latin-amerikai szépségnek tartják, és miután ez nagyon divatos manapság, az egyébként amerikai születésű Jessica Alba szívesen hangsúlyozza a mexikói gyökereit. A listán szereplő többi nevet nem hozták nyilvánosságra. Kitekintésképp az Askmen.com internetes portál olvasói szerint Beyoncé a legszexisebb nő a világon, és Jessica Albát a harmadik helyre szavazták.