A színésznő szerelmi élete fordulatos volt az idén: nyáron szakított rendezőasszisztens pasijával, ősszel kibékültek, most pedig első gyereküket várják.

A színésznő és pasija, Cash Warren első közös gyereküket várják – írja a People magazin. „Megerősíthetem, hogy Jessicának és Cashnek tavasszal vagy nyár elején születik a babája” – nyilatkozta sajtósa, Brad Cafarelli. A 26 éves színésznő és a 28 éves Warren 2004 ősze óta vannak együtt, a Fantasztikus négyes forgatásán ismerkedtek meg, ahol Alba szereplő, Warren rendezőasszisztens volt.

A páros 2007 nyarán szakított: Alba akkor állítólag telefonon rúgta ki Warrent, merthogy az húzódozott a házasságtól. Warren ezután kicsit kavart egy orosz modellel, de szeptemberben Alba kibékült vele.

A dolgok legújabb fordulata, a terhesség ezek szerint azt jelenti, hogy Warrennek sikerült megúsznia az esküvőt - legalábbis egyelőre. Az mindenesetre kicsit meglepő, hogy pár hete a színésznő még azt állította, nehezen talál magának pasit.

Alba a terhességi bejelentést megelőzően David Mamet Speed-the-Plow című darabjának főszerepéről tárgyalt, amellyel a Broadwayen debütál majd, a The Eye és a The Love Guru című filmjeit pedig még ezután mutatják majd be a mozik.