Jessica Alba 4 millió dolláros fészket rakott

2008.01.25. 19:56
A terhes színésznő fészekrakó ösztöne kielégítésére egy négymillió dolláros házat vásárolt, és most lelkesen lakberendez.

Jessica Alba és Cash Warren első közös gyereke a pár új házába születik majd. A színésznő terhessége miatt fáradékonyabb az elmúlt hetekben, ezért úgy döntött, pihenéssel tölti a terhességéből hátralévő időszakot. És lakberendezéssel: pár hete vásároltak egy négymillió dolláros házat, ennek csinosítgatásával foglalja el magát. A Realestalker blog szerint a négymillió dollárért (kicsit több mint 700 millió forint) vásárolt négy szobás-négy fürdőszobás, vízeséses úszómedencével épült olasz stílusú Beverly Hills-i villához jó áron, kb. 100 ezer dollárral olcsóbban jutottak hozzá, mint az ingatlan meghirdetett ára.

Klikk!

"Fogalmam sincs, kellek-e majd bárkinek is bármilyen szerepre majd hathónapos terhesen. Nemsokára úgyis rámjön a nyüzsgés és megint dolgozni akarok majd, de most tényleg annak van itt az ideje, hogy egy kicsit lazítsak és nyugodtan hátradőljek. Sokkal fáradékonyabb vagyok mostanában, és sokkal többet eszem, mint szoktam. De elfoglalom magam a pár hete vett új házunkkal, a fészekrakó korszakomat élem" - mondta el a People magazinnak a kismama, aki a szüléstől sem fél, csak a szoptatástól retteg.