Stohl András és Máté Gábor is szerepel a Albert Györgyi önéletrajzi könyvében, amelyben volt kapcsolatairól ír. A tévés bevallja: úgy érzi, Stohl megalázta, Máté Gábor miatt azonban nem érez lelkiismeretfurdalást, mert a színész házassága már válságban volt, mikor "egymás karjaiba omlottak" - írja a Blikk.

Nem bosszúból teregette ki magánéletét Albert Györgyi szerdán megjelenő, Miért pont ők? című önéletrajzi könyvében, amiben férfiakhoz fűződő kapcsolatáról ír. A Blikk és a Színes Bulvár Lap a megjelenés előtt idéz a könyvből.

Stohlnak csak egy éjszakára kellett

"Stohl megalázott, csak szexre kellettem" - vallja be szerdán megjelenő új könyvében a műsorvezető, aki depressziója után magánéletének részleteit is a nyilvánosság elé tárja. Albert Györgyi részletesen beszámol Stohl Andráshoz fűződő kapcsolatáról: könyvében megírja, hogy a színész épp esküvőjére készült, amikor összejöttek, és annak ellenére, hogy ő komoly kapcsolatra vágyott, a színész csak kihasználta. Ennek ellenére Stohl és Albert még mindig jóban vannak, írja a Színes Bulvár Lap.

Stohl logikus magyarázatot ad

A Velvet is megkereste a színművészt a kérdés kapcsán. Munkatársunk az alábbi tartalmas párbeszédet folytatta a Stohl Andrással.
- Mit szól Albert Györgyi könyvéhez?
- Semmit.
- Igazak az abban leírtak?
- Semmit.
- Mit gondol arról, hogy Albert Györgyi ilyen intim titkokat kiteregetett a nyilvánosságnak?
- Semmit.

Szakmailag mellőzték, miután összejött Jakupcsek Gabriella férjével

Albert Györgyi könyvében Máté Gáborról is ír, akit Jakupcsek Gabriellától "szeretett el". Albert szerint akkoriban már válságban volt a tévés és a színész házassága, így nem érez lelkiismeret-furdalást a történtek miatt. Egyébként véleménye szerint ezért nem hívták televíziókba. Máté Gáborral pedig már nincs beszélő viszonyban. Albert Györgyi azt is elmondta, könyvéhez nem kérte ki férje véleményét.