horoszkóp

Albert Györgyi: Minden nő buta tyúk

2007.02.15. 10:00
Albert Györgyi ismét könyvet írt, ezúttal magánéletéről, amibe szerinte nem is fért bele az összes férfi, akihez köze volt. A műsorvezetőt nem a bosszúvágy hajtotta, a Miért pont ők? nem férfigyalázó könyv, hanem sokkal inkább a nőknek szeretne "vigaszt nyújtani".

Ez a mániám, hogy írok róla - magyarázta Albert Györgyi új könyvének bemutatóján, miért tárta magánéletének újabb, férfiakban gazdag szeletét a nagy nyilvánosság elé. Hiába a karrier, a magánéletben Albert Györgyi is csak egy buta tyúk. Csakúgy mint az összes nő - legalábbis a műsorvezető szerint.

Ha valaki esetleg még nem hallotta volna: Albert Györgyi ismét könyvet írt. Ezúttal párkapcsolataiba avatja be a depressziójának részletei után a férfiakhoz való viszonyára is kíváncsi olvasót. A "depresszió szorítása" után, vagy mellett, Albert Györgyi a "férfiak fogságában" is szenved: erről ír Miért pont ők? című könyvében. Amellyel szerinte nem a szennyest teregeti ki és még csak nem is áll bosszút volt pasijain, hanem egy 43 éves nő életét, tapasztalatait osztja meg, és ezzel szerinte talán vigaszt nyújthat a nőknek.

A New York palota kávéházában megtartott könyvbemutatóra rengetegen voltak kíváncsiak. Arról nem szólt a fáma, hányan érintettek személyesen is, a volt kollégák, "példaképek", ismerősök és barátok mellett feltűnt Czene Attila is. Az ő személye először érthetetlennek tűnt, ám a könyv végiglapozása után ez a rejtély is megoldódott.

Boldogság, gyere haza!

Miután Lorán Lenke színésznő figyelmeztette ismerősét, hogy pusziszkodás közben nehogy "lenyalja a sminket" a műsorvezetőről, kezdetét is vette maga a könyvbemutató, ami egy - a mikrofonproblémák miatt helyenként elég kínos - beszélgetésből és egy énekműsorból állt. Boldogság, gyere haza! - visszhangzott a kávéház falain belül a szirupos sláger, ám ez nem meglepő, hiszen Albert Györgyi könyvében is bevallja, rajong a szentimentális dolgokért.

Klikk!

Borzalmas, ha ver, de ha ver, legalább van - válaszolt a műsorvezető a kérdező faggatózására, miért is tartott ki többször olyan férfi mellett, aki verte őt. Albert Györgyi szerint ennyit sikerült elsajátítania a magyar mentalitásból. A részleteket pedig nem azért írta le, hogy bosszút álljon a férfiakon. "Ez nem férfigyalázó könyv, senkit nem bántok" - mondta, majd azt is hozzátette, a dolgokat helyenként sokkal szebben írta le, mint ahogyan valóban megtörténtek. Mindenestre az egyéjszakás kaland, Stohl András nem sértődött meg, és Jakupcsek Gabriella sem kívánta kommentálni volt férje, Máté Gábor és Albert Györgyi viszonyát.

Amikor a privát Albert Györgyi megszólal

A műsorvezető azt is megosztotta a közönséggel, mi a különbség a társadalmi és a privát Albert Györgyi között: a társadalmi Albert Györgyi újságíró, műsorvezető, liberális, sikeres, ezzel szemben a privát Albert Györgyi egy buta tyúk. "Én nem ismerek olyan nőt, aki ne lenne az a magánéletében" - mondta.

"Túl jól keverednek ki a férfiak, tudtam volna még mit mesélni, harmadik könyv is lesz - ígéri Albert Györgyi, azt viszont garantálja, hogy harmadik könyvén sem halálra röhögjük magunkat. Főleg, hogy a könyv megjelenése óta harmadik férje is beadta a válókeresetet. Amihez egyébként a műsorvezető szerint a könyvnek nincs köze.