Egy budapesti kórház pszichiátriai osztályán ápolják az ismert újságírónőt, Albert Györgyit. Közeli ismerősei szerint Albert instabil személyiség, és emiatt már nem először szorul orvosi kezelésre.
Albert Györgyi pszichiátriai osztályra került problémái miatt, melyeket nem volt képes feldolgozni - értesült a Mai Nap.

Nem rejtőzik el

Albert Györgyi nem zárkózott el a sajtó elől, amikor felkeresték abban a budapesti kórházban, ahol jelenleg ápolják, azonban rövidre fogta mondanivalóját. "Nem vagyok jól, és nem is szeretnék róla beszélni" - nyilatkozott szűkszavúan a Mai Napnak az újságírónő.

Régebbi nyilatkozatában beszélt már arról, hogy amit elvállal, azt iszonyú nagy erőbedobással csinálja végig, sohasem elégedett. Ritkán adódott alkalma arra, hogy hátradőlhetett a siker ízét kortyolgatva, ugyanis általában csak a hibák maradtak meg benne, írja a lap.

Instabil személyiség

Albert nevéhez fűződik a Magyar Televízió azóta "elhíresült" első Oscar-díj közvetítése, amit meglehetősen ambivalensen fogadott a kritika és a nézők is: nagyzolással vádolták többek között amiatt, hogy jól ejtette ki a külföldi sztárok nevét. "Ez a szakma fenéje, amibe sokan belebetegedtek már. Györgyi egy nagyon érzékeny és instabil személyiség" - mondta el egy hozzá közel álló személy a Mai Napnak. "Volt már kezelésen egy tanyán, ahol terápiás kúrán vett részt" - tette hozzá.

Madonna csak vele állt szóba

Albert Györgyi 1986-tól dolgozik a magyar médiában. A Magyar Rádió Külföldi Adások Főszerkesztőségének angol szekciójában kezdett, mint fordító, hírszerkesztő-hírolvasó. Ezután a Rádió Ifjúsági főosztályán folytatta pályafutását. Olyan műsorok fűződnek a nevéhez, mint az Ötödik sebesség, a Táskarádió és a Reggeli csúcs. Munkája során világhírű sztárokkal készített interjúkat, olyanokkal, mint Gregory Peck, Joseph Heller, Paul Simon, Glenn Close vagy John Travolta. Az Evita magyarországi forgatásán ő volt az egyetlen sajtóképviselő, aki Madonnával riportot készíthetett.

1993-tól szabadúszóként tevékenykedik, jelenleg számos rendezvény és együttes sajtófőnöke.

Többször elvált

Míg a munkában az újságírónő sikeresnek számít, addig a magánéletében Albert Györgyi nem túl szerencsés. Háromszor ment férjhez, jelenleg harmadik férjével él. Sokan különcnek tartják, és nyughatatlannak. Állítólag tizenhétszer költözött, váltott otthont.