A mentősök hiába küzdöttek az újságíró életéért, nem tudták megmenteni. A taxis arra figyelt fel, hogy az utasa túlságosan is csendes.

Megdöbbentő tragédia történt pénteken délután 17 óra körül a fővárosban. Albert Györgyi, az ismert tévés - aki mostanában szenvedélybetegsége, Galsai Dániellel való kapcsolata és a válásról szóló könyve miatt került a címlapokra - egy taxiban életét vesztette.

A Velvet úgy tudja, hogy a 44 éves tévés egy show felvételéről tartott hazafelé, és bérautót rendelt az útra.

A taxisnak egy idő után feltűnt, hogy a riporter túl csendes, ám eleinte azt hitte, csak alszik. Később félreállt, mert gyanút fogott, hogy valami baj érte utasát. Amikor észrevette, hogy a riporternő nem lélegzik, azonnal értesítette a mentőket.

Ha rád sütnek egy stigmát, az örökre rajtad marad

Az RTL Klub kommunikációs vezetősége megerősítette ezeket az értesüléseket.

A mentősök hosszú percekig küzdöttek, hogy újraélesszék Albert Györgyit, de próbálkozásuk sajnos nem járt sikerrel.

Az MTI úgy tudja: a médiaszemélyiséget egy órán át próbálták újraéleszteni.

A Budapesti Rendőr-főkapitányság Rendkívüli Haláleseti Osztálya közigazgatási eljárásban vizsgálja Albert Györgyi halálának körülményeit. Bűncselekmény nem történt, a halál pontos okának megállapítására soron kívüli boncolást rendeltek el - jelentett a Független Hírügynökség.

"Rettenetes dolog, bele fogok dögleni" - nyilatkozta telefonon a Velvetnek Galsai Dániel, aki a korábbi sajtóhírek szerint eljegyezte Albertet.

A Magyar Hírlap újságírója indulatosan a magyar médiavilágot támadta. "Kihasználták Albert Györgyi betegségét" - jelentette ki, majd hozzátette: a média tönkre tett egy tehetséges embert. "Most két embert öltetek meg" - mondta a könnyeivel küzdő újságíró a Velvetnek.

Szeptember elején látott napvilágot Galsai felháborodott nyilatkozata, amely szerint egy bulvárlapból szerzett tudomást arról, hogy Albert Györgyi szakított vele.