Alec Baldwin agyatlan disznónak nevezte lányát

2007.04.20. 12:05
Újult erővel folytatódik az ellenségeskedés Alec Baldwin és Kim Basinger között. A 2001-ben elvált pár azért esett megint egymásnak, mert a színész gyalázó üzenetet hagyott közös 11 éves gyerekük telefonján, amit a TMZ celeb-hírportál közzé is tett. A színészek hat éve pereskednek közös lányuk láthatási jogán.

„Pofátlan, agyatlan kis disznó vagy! Nincs agyad és nincs benned tisztesség, amitől embernek lehetne nevezni.” - adta ki Baldwin dühét, amikor lánya nem vette föl a telefont, mikor hívta, pedig előre megbeszélték.

Alec Baldwin és Kim Basinger az Álom
Afrikáról című film premierjén 2000-ben

„Leszarom hogy 12 vagy 11 éves vagy, meg hogy gyerek vagy, és hogy az anyád is egy agyatlan istencsapása, aki amúgy egyáltalán nem is törődik veled szerintem. Utoljára aláztál meg ezzel a telefonüggyel.” Majd mondandóját nyomatékosítandó, befenyegette, hogy elrepül New Yorkból Los Angelesbe, és „még számolunk ezér”.

Baldwin szóvivője annyit nyilatkozott az ügyről tegnap, hogy főnöke „befogja a száját, és engedelmeskedik a bíróságnak, a gyerek érdekei szerint”

„A gyerek anyja és ügyvédje viszont bírósági ítéletet sértett azzal, hogy nyilvánosságra hozta az anyagot” -folytatta. „Alec ugyan belátja, hogy nem ez volt a megfelelő hangnem lányával szemben, de mindenki aki közelebbről ismeri, tudja min ment keresztül az elmúlt hat évben.”

„A szalag magáért beszél” zárta rövidre a kérdést Kim Basinger szóvivője.

A pár 1993-ban házasodott össze, és 2001-ben váltak el, a publikum élénk érdeklődésétől kísérve. A színésznő ellen még mindig eljárás folyik, mert állítólag megsértette Baldwin láthatási jogát.