horoszkóp

Béres Alexandra a Törzsasztalban ad tanácsot

2006.04.03. 13:05
A fitnesz-világbajnok Béres Alexandra lesz az Index Törzsasztalának vendége hétfőn 15 órától. Tegye fel kérdését Ön is!

Béres Alexandra neve végérvényesen összefonódott az egészséges életmód és a fitnesz kultuszával. A Velveten tanácsadó rovatot vezető fitnesz-világbajnok ezentúl nem csak rovatában, de havonta online interjúban is válaszol a testedzéssel és az egészséggel kapcsolatos kérdésekre olvasóinknak.

Klikk a képre!

A 29 éves Béres Alexandra a ritmikus sportgimnasztikával kezdte sportolói pályáját - már hatévesen versenyzett, később az RSG-válogatott tagja lett. 1994-ben, 18 évesen indította el a fitnesz magyar bajnoki címet, 1996-ban pedig a sportág Világ- és Európa-bajnoka lett. 1999-ben három év szünet után tért vissza, karrierje azóta is töretlenül szárnyal: újabb Európa- és magyar bajnoki címeket gyűjtött be, multinacionális cégek magyarországi reklámarca lett, és 1998-ban megnyitotta az első Alexandra Fitness edzőtermet, amely azóta épülő frenchise hálózattá nőtte ki magát.

Alexandra eddig hat videókazettát jelentetett meg, emellett pedig a Fittline.hu szerkesztője. Láthattuk számos tévéműsorban férfi- és női magazin címlapján. Kedvence a japán konyha és Mel Gibson, él-hal a kabrióautókért és Stingért. Mostantól tanácsadó rovatát kiegészítve a Velveten minden hónapban online interjúban ad személyes tanácsot a hozzá fordulóknak. Tegye fel kérdését Ön is!

A következő online "fogadóóra" időpontja május 15. hétfő, délután három óra.