horoszkóp

Nagy a segge? Kérdezze Alexandrát!

2006.09.18. 11:29
Szeretné tudni, hogyan szabadulhat meg zsírpárnáitól, és lehet minél kisportoltabb, egészséges a teste? A fitneszvilágbajnok Béres Alexandra lesz az Index Törzsasztalának vendége hétfőn 14:30-tól. Tegye fel kérdését Ön is!

Béres Alexandra neve mára egyet jelent a egészséges életmód és a fitnesz kultuszával. 29 évesen ritmikus sportgimnasztikával kezdte sportolói pályáját, később az RSG-válogatott tagja lett. 1994-ben, 18 évesen indította el a fitnesz magyar bajnoki címet, 1996-ban pedig a sportág Világ- és Európa-bajnoka lett. 1999-ben három év szünet után tért vissza, karrierje azóta is töretlenül szárnyal: újabb Európa- és magyar bajnoki címeket gyűjtött be, multinacionális cégek magyarországi reklámarca lett, és 1998-ban megnyitotta az első Alexandra Fitness edzőtermet, amely azóta épülő frenchise hálózattá nőtte ki magát.

Alexandra eddig hat videókazettát jelentetett meg, emellett pedig a Fittline.hu szerkesztője. Kedvence a japán konyha, és korábbi félelmét legyőzve, rajong kutyáiért. Tegye fel kérdését Ön is!

A következő online "fogadóóra" időpontja szeptember 18. hétfő, délután fél három.