Béres Alexandra fitnesz világbajnok szöveges üzenetekben ad személyes edzési tanácsokat a fogyni és izmosodni vágyóknak.
A szolgáltatást egyelőre csak a Pannon djuice felhasználói vehetik igénybe, később azonban szeretnék mindenki számára elérhetővé tenni, tudta meg a Velvet Béres Alexandrától. Az előfizetőket Alexandra naponta érkező SMS-ekben inspirálja a testedzésre és a diétára. A szolgáltatás ára 400 Ft, ezért hét-tíz napon keresztül, tíz-tizenöt SMS érkezik.

Négyféle program

Négy alapprogramra lehet előfizetni, attól függően, hogy az érdeklődőnek zsírégető vagy izomnövelő programra van szüksége, vagy jól szeretné magátt érezni a bőrében, vagy egy egészséges diétára vágyik.

A programok által előírt gyakorlatok egyszerűek, mindenki számára elvégezhetőek otthon, egyedül. Az izomnövelő programhoz súlyzó szükséges, a többi bármiféle eszköz nélkül végezhető el, átlagosan fél óra alatt, de a magasabb szintű programok egy órát is igénybe vesznek, magyarázta a fitneszbajnok. Egy-egy program tíz napig tart, utána tovább lehet lépni egy magasabb szintre, természetesen ehhez újra meg kell rendelni a szolgáltatást.

Egyedi változások

"Folyamatos edzéssel és mellette diétával akár egy hónap alatt is szép eredményeket lehet elérni, bár pontos adatokat természetesen nem lehet jósolni. Akin sok túlsúly van lehet, hogy 2-3 kilót is lead, aki viszont eleve csinos, az "csak" formálódni fog" - mondta el kérdésünkre Béres Alexandra.

Ha az általános programok mellett valaki személyre szabottabb edzéstervet szeretne, erre is lehetőség van, mert a testindex megadásával személyesebb programot dolgoz ki számára Béres Alexandra, aki személyesen fogalmazza meg a naponta kiküldött SMS-eket. A szolgáltatás WAP-on keresztül is elérhető.