Liz Hurley Versaceban mondta ki az igent

2007.03.04. 19:19
Még a színésznő Versaceben mulatott, addig Sir Elton John melegítőben flangált. Az esküvőről való tudosítás jogait a Hello! magazin vette meg, így érthető, hogy miért volt rendkívüli biztonsági készültség.

Elizabeth Hurley örök hűséget fogadott egy dúsgazdag indiai üzletembernek, akivel 2003 óta él intim kapcsolatban. Arun Nayar-ral két naposra tervezték esküvőt, így az első fordulóra még pénteken került sor. A polgári ceremóniára kevesen voltak hivatalosak, de a szombati szertartásra szinte özönlöttek a hírességek.

Sznob parti a javából

Az egyházi szertartás a Versace stílusjegyében zajlott, mert az ifjú pár ruháján kívül, az esküvő hangulatáról is a híres tervező gondoskodott. A egyházi ceremónia istentisztelettel kezdődött, majd ezt követte a "Praise my Soul"-ra való bevonulás. Ezt már csak a Chopard gyűrűk eleganciájával tudták megfejelni. John Partington tiszteletes, a People magazinnak adott interjújában azt emelte ki, hogy Hurley nem fogadott engedelmességet Nayard-nak, hanem a nyugati világra jellemzően, örök hűséget és szerelmet ígért neki. Az eskető pap még azt is megemlítette, hogy a szertartás, az ifjú pár kérésére, ó-angol nyelven folyt.

Az ezt követő vidámságra Sudeley kastélyban került sor, amit a biztonsági szolgálat körültekintően védett a paparazziktól, mert a pár előzetesen már leszerződött a Hello!magazinnal egy kizárólagos közvetítésre. A kastély kertjében egy hatalmas sátrat is felállítottak, ahova egy fedett sétányon keresztül lehetett eljutni. Az illusztris vendégek közt Sir Elton John volt a legkihívóbb, aki kék-fehér melegítőben, lila helikopterrel érkezett, férje oldalán. Eva Herzigova és a dízájner Valentino mellett, a számunkra ismeretlen style guru, Trinny Woodhall is tiszteletét tette. Hurley, Steve Bing-gel folytatott viszonyából született kisfia, Damian, egy Bentley-vel érkezett a helyszínre.

Arról nincsen információ, hogy Hugh Grant is megjelent volna a kétnapos örömünnepen, de Rachel Jones a mesterfodrász - aki mindent tudni vél - megemlítette, hogy többen látták autóját a környéken cikázni.

Mindenki egyért

A város lakosait is felpörgették az események, mert ismeretlenül is több ezren kívántak hosszú házasságot, szeretetet és gyermekáldást, ezzel díszítve a környék kirakatait. A párhoz közelálló források megemlítették, hogy Hurley és Nayar a napokban elutazik Indiába, hogy ott folytassák az ünneplést.