Az ifjú angol énekesnőt annak idején kirúgták a suliból, mert száját nem éneklésre, hanem fiú osztálytársai kielégítésére használta. A büszke papa most házat vett neki Magyarországon.

Lily Allen angol énekesnőt kamaszkorában kirúgták az iskolából, mert rajtakapták, amint fiú osztálytársait szájjal elégíti ki.

Aranytorok

Az azóta ifjú popcsillaggá fejlődött leány nem jött zavarba, mikor a Rolling Stone magazin a zűrös iskolai éveiről faggatta, bár nem is emlékszik rá szívesen: „Olyan dolgokat csináltam a srácokkal, amiket olyan fiatalon nem lett volna szabad: leszoptam őket. Nem akarok belemenni a részletekbe, nem volt jó”. Bár állítása szerint tanárait meglehetősen felzaklatta az ifjú hölgy botrányos viselkedése, szülei a fülük botját se mozgatták a pedagógusok vészjelzéseire. „Nem érdekelte őket; a hatvanas években voltak fiatalok, nem kerítettek túl nagy feneket a dolognak” – állítja a most 22 éves énekesnő.

Egyet a papának

Lily Allen

A papa, Keith Allen, aki egyébként maga is a showbizniszben mozog - ő alakítja Nottingham seriffjét a BBC Magyarországon forgatott új Robin Hood-sorozatában – büszke kislánya sikereire, legalábbis az énekesnőként elért eredményekre. Mivel lányát megviselte a celebritás-életmód – a londoni bulvársajtó megfogalmazása szerint "súlyproblémákkal összefüggő depresszióval" küszködik -, vigaszajándékként magyarországi házat vett neki, ahol bármikor elbújhat a média elől. Az apuka a forgatás közben szakított időt ingatlanvadászatra, és annyira belejött, hogy magát is meglepte egy belvárosi lakással, egy másikkal Budapest határában, lányának pedig „egy szigeten” vásárolt egy „pompás parasztházat”. Amennyiben a jövőben bárki úgy véli, felfedezte az Angliában világhírű ifjú énekesnőt a szentendrei HÉV-en, okvetlenül ossza meg megfigyeléseit Feljelentő rovatunkkal!

Háttérinformációként eláruljuk, Allen legismertebb orális teljesítménye mostanság a Smile című dal, ami tavaly listavezető volt Angliában, és az idei Brit Awardsra - amely a legrangosabb brit könnyűzenei elismerés - a legjobb kislemez, a legjobb brit énekesnő, a legjobb brit lemez és az év felfedezettje kategóriákban is jelölték, bár a díjakról végül lemaradt.