Lily Allen terhesen is dohányzik

2007.12.20. 12:24
Az énekesnő nemrég jelentette be, hogy első gyerekét várja pasijától, a The Chemical Brothers egyik tagjától. Allen képviselője szerint a leendő anya egészsége a legfontosabb most, ennek ellenére két hete cigarettával a kezében fényképezték le Lily Allent. Az érintettek szerint az énekesnő akkor még nem tudta, hogy terhes.

A Smile énekesnője nemrég fedezte fel, hogy terhes Ed Simonstól, a The Chemical Brothers egyik tagjától. A jó hírről tájékoztatta a közeli családját - írja a Daily Mail.

"Örömmel igazolhatom a hírt, miszerint Lily és Ed első közös gyermeküket várják" - mondta el Allen szóvivője. "Lily és a gyerek egészsége az első számú szempont. Mivel a terhesség még nagyon korai szakaszban van, a pár nem kíván további nyilatkozatokat adni, de értelemszerűen nagyon feldobták őket a hírek" - folytatta a szóvivő.

Allen az utóbbi időben odafigyel az egészségére, mert nemrég szívzörejt állapítottak meg nála. Ennek ellenére a 22 éves énekesnőt két hete dohányzás közben fotózták le az utcán. Erre a szóvivő azt mondta, Allen akkor még nem tudta, hogy terhes.

Fiatal kora ellenére Allen már régóta mondogatja, hogy családot szeretne alapítani, mert családcentrikus ember. Egyelőre úgy néz ki, sikerül neki.