horoszkóp

Lily Allen két pasival tűnt el a férfivécében

2008.04.11. 13:50
Kapcsolódók (1)
Lily Allent kidobták egy londoni éjszakai klubból, miután két férfival tűnt el a férfivécében. Azt nem tudni, ott pontosan mire került sor, de arra még emlékszünk, miért volt az énekesnő olyan népszerű a középiskolában.

A középiskolában a "szopós" eposzi jelzőt okkal kiérdemlő énekesnő csütörtök éjjel a Dolce nevű klubban ismét a régi énjét hozta: lerészegedett, majd két pasival eltűnt a férfivécében. A pontos történtekről nincs információ, de a biztonsági őrök valamiért úgy érezték, közbe kell lépniük. A trió másik két résztvevője Kirsten Dunst expasijaként elhíresült Razorlight-énekes, Johnny Borrell, és Noel Fielding színész-műsorvezető, utóbbi az est fellépőjeként volt jelen.

A Daily Mailnek egy szemtanú nyilatkozott: "Lily Noel karján lógva a vécék felé vette az irányt, Johnny pedig követte őket. Pár perc múlva azonban a biztonsági őrnek gyanús lett, mi folyik benn, úgyhogy csak azt láttuk, ahogy utánuk mennek és azt üvöltözik, hogy tűnjenek kifelé. Lily igazából elég jól fogadta, mivel tök részeg volt, Johnny már kevésbé, ő csak üvöltözött, hogy "ne érjenek hozzám!". Végül megengedték nekik, hogy a klubban maradjanak, de Johnny úgy félóra múlva lelépett".

Jól fogadta a birtonsági őr üvöltözését

Nem sokkal később Allen is otthagyta az estét James Corden nevű színész barátjával - az angol Gavin and Stacey tévésorozat sztárjával -, akit a The Sun egyenesen Allen következő pasijának sejt. A páros ezután a Groucho nevű helyet vette célba, de meglepő módon Allen itt már nem okozott közbotrányt. Borrell és Fielding ezzel szemben a Bungalow 8-ban folytatta az estét harmincfős baráti társaságával, annyira, hogy a jól sikerült mulatságnak reggel 8 után a rendőrség vetett véget.