Lily Allen félpucéran pancsolt a tengerparton

2008.05.15. 18:37
Lily Allen a most kezdődött Cannes-i Nemzetközi Filmfesztivál alkalmából látogatott el a francia Riviérára, ahol annyira bejött neki a meleg, a szállodai medence és a tengerpart, hogy ledobta fürdőruhafelsőjét, és hasát-mellét büszkén mutogatva töltötte a délutánt. Van, hogy a kevesebb több.

A Cap d’Antibes-ban található Eden Roc hotelbe érkezett szerdán Lily Allen, ahol egy kellemes, monokinis délutánt töltött el. Az énekesnő a The Sun információi szerint a délutánt még egy fehér topban kezdte, amit aztán egy vékony bikinifelsőre cserélt. Végül ettől is megvált, és topless folytatta a napozást a barátaival. Itt talál egy szép nagy galériát a szép nagy Allenről.

A képek alapján úgy tűnik, az énekesnő kicsit túlságosan is összeszedte magát, míg kiheverte januári vetélését és szakítását a Chemical Brothersből ismert Ed Simmonsszal. Jelenleg azon kívül, hogy szőkére festette a haját, egy új albumon is dolgozik.

Allen állítólag James Cordennel, egy színésszel van együtt mostanában, legalábbis vele flörtölt vadul egy korábbi buliban. A Mirror egyelőre nem tud arról, hogy Corden is Cannes-ban lenne, vagy hogy azóta újra egymásra akadtak volna Allennel. Az nem ismert, hogy az énekesnő megtartotta-e jószokását, és még mindig mindenkit kielégít-e a szájával, mint annak idején tette osztálytársaival.

Lily Allen franciaországi tartózkodása idejére a környék egyik legmenőbb szállodáját választotta. A Hotel du Cap-Eden Rocban mindig hemzsegnek a sztárok. A hotel 1870-ben nyílt, és már a huszadik század elején nagyon menőnek számított. Az elveszett generáció tagjai közül többen is ide jártak, köztük Ernest Hemingway is.

A szálloda egyik különlegessége a hírességekkel teletűzdelt múlton kívül az, hogy sokáig egyáltalán nem engedték, hogy a vendégek hitelkártyával fizessenek. Csak készpénzt fogadtak el. Ezt a szabályt csak 2006-ban törölték.