Kirstie Alley a lesifotósok miatt fogyózik

2004.11.16. 13:02
Kirstie Alleyt a bulvárlapokban megjelent fotói ébresztették rá, hogy fogyókúráznia kell, de a végső lökést az adta, mikor már terhesnek nézték.
A Nicsak, ki beszél! trilógia színésznője felismerhetetlenné hízott az elmúlt években, és filmszerepek helyett már csak a gyerekeinek élt. A bulvárlapok egyfolytában gúnyolódtak a külsején, de a színésznő csak önnön paparazzi-fotóit látva ébredt rá, hogy valójában hogy is néz ki. Alley nyár óta már sokat fogyott, és azt állítja, hogy ehhez a fényképek adtak neki erőt.

Azt hitték róla, terhes

Az erőteljesen gömbölyödő színésznő egy hatrészes, Kövér színésznő című minisorozatban kapott szerepet, és Oprah Winfrey talk show-jában is beszélt súlyproblémáiról. Állítása szerint mégsem gondolta, hogy a helyzete ennyire előrehaladott volna. "Nem tudtam, hogy ennyire kövér vagyok. Úgy értem - hála az újságoknak -, hogy mennyire kövér voltam." - emlékszik vissza a pár hónappal ezelőtti állapotára. "Valahogy nem figyeltem oda."

Saját bevallása szerint akkor telt be a pohár nála, amikor azt hitték róla, hogy terhes: "Ez úgy nyolc hónapja lehetett. Kiszálltam az autómból egy szálloda előtt, és az autómat leparkoló srác megkérdezte, mikorra várom a babát. Iszonyúan zavarba jöttem, és rávágtam, hogy "még három hónap."

Szülés helyett fogyás

Mióta fogyókúrázik, Alley sokkal jobban érzi magát a bőrében, mert csak most jött rá, milyen rosszul érezte magát kövéren: "Kényelmetlenné tette az életet. Nem tudtam gyorsan mozogni, nem tudtam ugrálni, nem öltözhettem úgy, ahogy szerettem volna. Csak most vettem észre, hogy mennyire zavart valójában."