Kirstie Alley fogyasztószert reklámoz

2004.12.22. 12:12
Az egykor csinos, mára azonban közel száz kilósra hízott színésznő új életet kezdett: nyár óta fogyókúrázik, és ezt olyan látványos eredménnyel teszi, hogy egy fogyókúrás tanácsadó cégnek is szemet szúrt. Alley a még hátralévő 25 kilót már az ő új kampányuk reklámarcaként adja le.

A "Nicsak, ki beszél?" filmek egykori bombázó sztárja, Kirstie Alley közel száz kilósra hízott az elmúlt években. Nyáron - állítólag a róla készült paparazzifotókra rácsodálkozva - maga is úgy döntött, hogy megálljt parancsol az evésnek, és fogyókúrába kezdett. Az erőfeszítés meghozta az eredményt: pár hónap alatt jópár kilót leadott, az eddigi eredmény pedig olyan látványos, hogy egy fogyasztószereket gyártó és életmód-tanácsadással foglalkozó cég, a Jenny Craig felkérte őt legújabb kampányához.

Még 25 kiló

A januárban induló tévékampány során a nézők nyomon követhetik a színésznő személyre szóló fogyókúraprogramját, melynek során Alley további 25 kilótól szeretne megszabadulni. A fogyókúraprogram része egy személyes edzésterv és egy részletes táplálkozási terv. A tévénézők a folyamatot a színésznőnek a cég weboldalán vezetett blogján keresztül is követhetik majd.

"A kampányunkat úgy terveztük, hogy mindenkinek megragadja a fantáziáját, aki többletsúllyal küzd, és ettől egy biztonságos, tudományosan bizonyított, életstílus-központú módszerrel szeretne megszabadulni" - mondta el Jim Evans, a Jenny Craig elnöke. "Kirstie Alley egy olyan hollywoodi sztár, aki a kisemberek ezreihez hasonlóan küzd a kilók ellen. Fantasztikus az energiája, amivel másokat is arra bátoríthat és ösztönözhet, hogy sikerrel vegyék fel a harcot - ráadásul mindehhez páratlan humorérzék párosul nála."

Most még kövér címszerep

Az 53 éves színésznő örömmel vette a felkérést: "Hízni jó volt - és most még jobb lesz lefogyni!" - véli optimistán. Az eddig leadott kilók megrekedt karrierjét is kimozdították a holtpontról: nemsokára indul a "Kövér színésznő" című tévés minisorozat, amelyben Alley főszerepet játszik. A sorozat műfaját tekintve reality-vígjáték, így sejthető, hogy Alley fogyása is fontos szerepet játszik a forgatókönyvben.