Padma Lakshmi és Elisa Dushku megmutatják a meztelen igazságot

2009.04.14. 13:10
Öt közepesen híres színésznőt vetkőztetett le az Allure magazin a meztelen igazság jegyében, a cím persze szóvicc, merthogy kérdésekre is válaszoltak. Ha valamelyikük neve nem ismerős, az se baj, úgyis az a lényeg, hogy pucérok.

Padma Lakshmi, az indiai származású modellből lett tévészínésznőből lett főzőműsor-vezetőből lett szakácskönyvszerző a róla készült fotó mellé elárulja, hogy nem edzette szanaszét magát a fotózás kedvéért; hogy szereti, ha van rajta egy kicsi felesleg, mert akkor szebbek a mellei; és hogy szeret meztelenül aludni. Lakshmi elégedettnek érzi magát a testével, és szerinte most, 39 évesen sokkal jobban néz ki, mint huszonévesen, épp azért, mert most már nagyobb az önbizalma.

A következő pucérnő Lynn Collins, akit Shakespeare-szerepei mellett a szélesebb közönség inkább az HBO True Blood című sorozatából, esetleg az X-Men: Kezdetek filmből ismerhet, de jelenleg inkább az lehetett a lényeg, hogy szép a melle. Collins nagyon felszabadító élményként élte meg a fotózást; hogy a legerotikusabb és egyben a legnehezebben karbantartható női testrésznek a fenék alsó részét tartja, „ahol a fenék combbal találkozik”; és hogy a fotózáshoz képest a filmekben játszott szexjelenetek azért jelentenek teljesen más élményt, „mert ott egy másik emberrel együtt kell dolgozni”.

Kattintson meztelen nőkért!

Sharon Leal többnyire közepesen ismert tévésorozatokban valamint filmmusicalekben játszik, legismertebbként a Dreamgirls című, példásat bukott musicalt említhetjük. A fotózásra úgy készült, hogy megpróbálta kiiktatni életéből kedvenc kísértését, az éjszakai sültkrumplievést, de mentálisan is igyekezett ráállni: „Amikor le kellett dobnom a köpenyem, vettem egy mély lélegzetet, majd addig mantráztam magamban, hogy ’nyugodt vagyok-gyönyörű vagyok, nyugodt vagyok-gyönyörű vagyok’, míg el nem hittem”.

A következő, Európában szintén nem túl ismert pucérnő Chelsea Handler, aki stand-up előadóként, tévés műsorvezetőként, íróként és színésznőként is megvalósítja önmagát, illetve most már aktmodellként is egy kicsit. Ő azért egyezett bele a pucér modellkedésbe, mert amúgy is szeret pucérkodni, meg szereti az Allure-t, ennyire egyszerű. Handler úgy véli, „nincs ebben semmi nehéz, naponta többször is vagyunk meztelenek, szerintem a legtöbb nőnek ez nem okozhat gondot”. Ő a melleire a legbüszkébb, mivel „valódiak és hetykén állnak”.

A végére maradt Elisa Dushku, aki a Buffy, a vámpírvadász, valamint az Angel tévésorozatok mellett pár hollywoodi moziból is lehet ismerős: többek közt az itthon „Két tűz között” utótaggal ellátott True Lies című Schwarzenegger-filmben, vagy a Jay és Néma Bob visszavág című Kevin Smith-műben alakított kisebb szerepeket. De az Allure persze nem ezért vetkőztette le, hanem mert feltételezték, hogy jól néz ki pucéron. Dushkunak szintén nem okozott problémát a meztelenség, mint elmondta, három fiútestvér mellett nem nagyon volt lehetősége szégyenlősnek lenni, sőt „néha már a mamámnak kellett rámszólnia, hogy ’jólvan, kislányom, de most már azért vegyél fel valamit’”.