horoszkóp

Ál-Paris Hilton szórja a család vagyonát

dns
2005.08.09. 16:43
Paris Hilton arról nyilatkozott, hogy naponta háromszor zuhanyzik, és az igaz barátság a ruhavásárláskor derül ki. Ezalatt a hasonmása a Hilton-vagyon elherdálásán fáradozik, és Tinkerbell kutya alteregójával együtt Hawaiin nyaral.

Paris Hilton hasonmása tűnt fel Los Angelesben, aki különböző előnyökre próbál szert tenni a hasonlósággal visszaélve. A huszonéves szőke lány az első bevetés előtt felkészült: többek közt információkat gyűjtött a család gazdag baráti köréről, hogy kiismerje magát a társaságban, majd megtanulta Paris védjegyévé vált 'That's Hot!' szlogent megfelelően affektálni. Ezután extrém ruhadarabokat szerzett be, és nem utolsósorban egy csivavát is, amely Paris híres Tinkerbell nevű ölebének alteregója lett.

Disneyland, Hawaii

A példaképéhez hasonlóan infantilis lány - akinek a nevét a sajtó egyelőre nem közölte - nemrég az alapításának ötven éves évfordulóját ünneplő Disneylandbe utazott, ahol a biztonsági személyzetnek azt hazudta, a vállalat igazgatója, Michael Eisner hívta meg, és előzőleg ígéretet tett arra, hogy minden szerkezetet kipróbálhat, és néhány exkluzív szolgáltatást is igénybe vehet.

Egy másik alkalommal Hawaii-ra utazott, ahol Maui luxusszállodájába, a Four Seasonbe jelentkezett be Paris Hilton néven, és jelezte, a számlát majd a családja rendezi utólag. A szálloda illetékese később arról számolt be, a szülők nem tudtak arról, hogy lányuk Hawaiin töltötte volna azt a hétvégét, így vált gyanússá számukra az eset. Rick és Kathy Hilton a Daily Newsnak arról beszélt, beláthatatlan következményekkel járna, ha a csaló továbbra is VIP-szolgáltatásokat venne igénybe, és herdálná a Hilton-vagyont.

Ezalatt Paris háromszor zuhanyzik

Az igazi Paris amúgy is ezt teszi. Legutóbb arról beszélt, imád ruhákat vásárolni. Ennek azonban speciális szertartása van. A hotelörökösnő a barátaival szeret az áruházakban turkálni. "Ebből derül ki ugyanis, mennyire jó barát az illető. Ha ugyanis felpróbálom a ruhákat, és a legelőnytelenebbre próbál rábeszélni, akkor kiderül, hogy nem szeret, és irigy" - magyarázta Paris Hilton, aki hasonmása ügyeskedéseivel egyidőben arról is beszélt, számára fontos, hogy naponta háromszor le tudjuk zuhanyozni. "Van, amikor négyszer, de hamar elunom magam" - tette hozzá.