horoszkóp

Amnéziás az Irigy Hónaljmirigy tagja

2006.01.17. 12:04
Az Irigy Hónaljmirigy énekese december végén szenvedett autóbalesetet. Hétfő délután aztán végre kiengedték az intenzív osztályról és bár kihallgatták a rendőrök, a balesetből semmire nem emlékszik.

Sipos Péter, az Irigy Hónaljmirigy frontembere a Színes Bulvárlapnak úgy nyilatkozott, hogy bár barátjuk még mindig "le van lassulva", már elszállították az intenzív osztályról. Az énekes elmondta, Ambrus már beszél és eszik, a hangulata is jobb, bár ezt ők még nem tapasztalhatták, mivel a hét végén az egész csapat síelni volt.

Sipos szerint a gyors épülés annak tudható be, hogy Ambrusban rengeteg életerő és elszántság van, igaz kicsit mindig is "lassult" volt. Azt természetesen még nem tudják, mikor táncolhat és énekelhet újra a nagyszámú fiúcsapat tagja, de a felépülésben mindenki bízik.

Drog és alkohol kizárva

A rendőrség is felkereste a zenészt, hogy az általa elmondottakból összerakja a balesetet, de Ambrus információi nem bizonyultak meggyőzőnek, mivel a férfi amnéziától szenved és egyáltalán nem emlékszik semmire, ami a balesettel kapcsolatos.

Az viszont egészen biztos, hogy az énekes kocsiba ülés előtt nem fogyasztott sem alkoholt, sem drogot, így feltételezhető, hogy autója a csúszós út miatt tért át a szemközti sávba és ütközött össze a két szembejövő autóval. Mivel a rendőrség nem tudja kizárni Ambrus felelősségét a karambolban - a szakértők nem állapítottak meg műszaki hibát- szabálysértési eljárást indítottak ellene.

Ambrus Zoltánt Göd és Dunakeszi között érte baleset december végén. A karambol után intenzív osztályra szállították és mesterséges kómában tartották, mivel súlyos koponyasérülést szenvedett. A zenész nem használt biztonsági övet, ütközés közben a légzsák ütötte meg a koponyáját.