horoszkóp

Amy Winehouse a fáradtságra hivatkozik

2007.11.03. 17:21
A koncertjei után már csak pihenésre vágyott, amikor megérkezett az MTV felkérése, amit családja miatt nem utasíthatott vissza - állítja Amy Winehouse, aki a kívülálló számára inkább merev részegnek tűnt az MTV müncheni díjátadóján. Kollégája, Pete Doherty is meg van róla győződve, hogy az énekesnő egészséges és boldog. Erről pedig akkor győződött meg, amikor közösen melegítettek be az MTV- gálára. Vagyis Doherty szerint "csöndesen" iszogattak.

Zsúfolt koncertturnéjára hivatkozva próbálja megvédeni magát a botrányosra sikerült MTV-gála után Amy Winehouse. Az énekesnő azt mondta, nem is szereti ez ilyen jellegű fellépéseket, csak a családja miatt vállalta el 27 állomásból álló európai turnéja mellett a gálán való szereplést is.

"Épp csak arra volt időm, hogy kifújjam magam a koncertek után. Londonban pihentem, amikor az MTV megkeresett. A családom nagyon fontos nekem, miattuk nem mondhattam nemet" - fejtegette az énekesnő, miért is vállalta el a szereplést. A rossz véget ért este után viszont valószínű, hogy a család inkább annak örült volna, ha Winehouse otthon marad pihenni.

Doherty szerint Winehouse egészséges és boldog

Eközben Winehouse védelmére kelt a drogról - állítólag - éppen leszokni készülő Pete Doherty is, aki az MTV Europe-díjátadó előtt együtt iszogatott az énekesnővel. Bár egyikük sem a józan életviteléről ismert, annyi különbség mégis van közöttük, hogy előbbinek sikerült egy produkciónak nevezhető fellépéssel előrukkolnia az MTV Europe-gálán, míg utóbbi csak zavarodottan támolygott a müncheni színpadon. Ennek ellenére Doherty úgy véli, Winehouse-nak abszolút nincsenek alkohol-és drogproblémái, az énekesnő tökéletesen egészséges és boldog.

Klikk!

"Nem tanácsolnék neki semmit, teljesen jól van, csak arra van szüksége, hogy békén hagyják végre. Megittam vele egy italt, jól érezte magát. Tökéletesen egészséges és boldog. Az emberek azt gondolják, kicsúszott a lába alól a talaj. Pedig ez nem így van, nagyon jól tudja, hogy mit csinál, csak nagyon érzékeny lány. De nem tesz semmi rosszat" - védte meg a Babyshambles frontembere kollegináját az MTV-gála után.

Kitilthatják az USA-ból

Az énekesnő egyébként jelenleg épp a norvég bírósághoz nyújtott be fellebbezést, mert egy norvég szállodában október elején füvezésen kapták. Winehouse-t és férjét, Blake Fielder-Civilt marihuána birtoklása miatt tartóztatták le, majd 714 dollár bírság kifizetésére kötelezték. Amit Winehouse ki is fizetett, hiszen nem tudta, hogy a norvég törvények szerint ezzel egyúttal bűnösségét is bevallja. A priusz miatt pedig veszélybe kerülhet az amerikai turné, mert az ottani szigorú törvények szerint a büntetett előéletűeket nem engedik be az országba. Az énekesnő emiatt fellebbezést nyújtott be arra hivatkozva, hogy a norvég rendőrség hibát követett el az eljárás során - mondta Winehouse norvég ügyvédje.