Amy Winehouse két férfival is megcsalta a férjét

2008.04.28. 16:38
A beszámolók szerint Amy Winehouse egy Alex Haines nevű fickóval van együtt egy ideje, miközben férje Blake Fielder-Civil börtönben ül. Nem ez az első eset, hogy Winehouse más férfi oldalán keresi a boldogságot, korábban állítólag a Jó Blake fedőnevű férfival töltött együtt két fülledt hetet egy hotelszobában. Egyesek szerint talán a megcsalások miatt nem látogatja Winehouse férjét a börtönben, mert nem akar tettével szembesülni. Winehouse anyja reméli, hogy lánya a mostani férfival marad. Winehouse közben felkerült a leggazdagabb brit fiatalok listájára.

Amy Winehouse múlt heti szétesésekor feltűnt egy férfi, akit az énekesnő a beszámolók szerint megcsókolt, és lehet, hogy le is fejelt. A The Sun kiderítette, hogy a férfi Winehouse menedzsmentjének egyik tagja, Alex Haines.

„Néhányszor beszéltem már Alexszel telefonon, de ez volt az első alkalom, hogy élőben találkoztunk. Imádnivaló fiú – udvarias és kedves. Tényleg figyelt Amyre, kiugrott neki cigit, újságot, bármit venni, amit csak kért. A menedzserének dolgozik, úgyhogy a kapcsolatuk szakmainak indult, de jó lenne, ha kihoznának belőle valamit. Nagyon izgatott vagyok. Blake a rossz oldalát hozta elő – drogok és önkárosítás. Olyan férfira van szüksége, akire számíthat, aki figyel rá. Imádkozom azért, hogy Alex legyen ez a férfi” – áradozott Amy Winehouse anyja, Janis Winehouse a Sunday Mirrornak, miután találkozott Alex Hainesszel.

Winehouse nagyjából egy hónapja van együtt Hainesszel és állítólag a válást fontolgatja börtönben ülő férjétől.

Alex Haines legnagyobb erényének azt tartják, hogy Winehouse jelenlegi férjével szemben kifejezetten józan életmódot folytat. A The Sun egyik cikkében éppen ezt próbálják cáfolni néhány fotóval, amit a MySpace közösségi oldalon találtak Winehouse új emberéről. A férfi a képek alapján nem veti meg az alkoholt és a nagy bulikat, bár ebből azért még messzemenő következtetéseket nehéz levonni.

Haines nevelőapja nem gondolja, hogy fia iszákos lenne, vagy drogos, de csodálkozik azon, hogy Haines Winehouse-zal van együtt. „Nem tudnám elképzelni, hogy egy olyan lány tetszik neki, mint Amy. Járt néhány lánnyal a környékről, de egyik sem volt komoly. Sosem kerülne drogügyekbe, és nem iszik sokat. Jó hatással lenne rá” – mondta Roger Vine a nevelt fiáról.

A menedzsment igazából örül annak, hogy a The Sun kiderítette, kivel van együtt mostanság Winehouse, mert már nehezen tudták leplezni a kapcsolatot, legalábbis egy névtelen forrás szerint: „Teljesen őszintén gondolom azt, hogy a The Sun szívességet tett nekik ezzel. Egyre nehezebb volt ezt a kapcsolatot titokban tartani”.

Aztán persze vannak olyanok, akik azt mondják, Haines kész bármire az ismertségért: „Mindig is azt mondta, bármit megtenne azért, hogy gazdag legyen, és imádná, ha híres lenne”. Úgyhogy a kapcsolatra még nem érdemes az áldásunkat adni.

Nem ő az első

Winehouse korábban egy fotósssal, Blake Wooddal mutatkozott, akit Jó Blake néven is emlegetnek, mert a férfi teljesen absztinens. Az énekesnő és a fotós közös ismerősükön, Kelly Osbourne-on keresztül ismerkedett meg még korábban. Sokan azt mondták, semmi sincs a két ember között, de a The Sun cikke szerint korábban két hetet egy hotelszobába zárva töltöttek egymás karjaiban.

Az már korábban megjelent a Velveten is, hogy Winehouse és Blake Wood jobban összemelegedtek, mint amennyire a barátok szoktak, de most újabb részletek derültek ki a korábbi kapcsolatból egy fecsegős ismerősnek köszönhetően: „A hallban is lehetett őket hallani. Ez a dolog II. Blake-kel néhány hétig tartott. A pár alig hagyta el a szobáját. Vicces, hogyan vitte ágyba az utolsó két embert, aki segíteni akart neki. Amy szexmániás, és megkapja, amit akar”.

Egyre gazdagabb

A sok magánéleti hír mellett Amy Winehouse-ról szakmai híreket is kaptunk ezen a héten. Winehouse bekerült a Sunday Times azon összeállításába, amiben a leggazdagabb brit fiatalokat mutatják be.

Winehouse a Back to Black című albumával ötmillió eladott példánynál jár, és az Egyesült Államokban is jól fogy. Nem véletlenül kapott öt Grammy-díjat, ami mellett még három zeneszerzői díjra jelölték.

Az énekesnő a listára a 10 millió fontra (kb. 3,2 milliárd forint) becsült vagyonával került fel. A 100 leggazdagabb britet számláló listán Amy Winehouse a tizedik helyen van abban a szekcióban, ami a 30 évnél fiatalabb milliomosokat mutatja be.

A fiatalok listájának első helyezettje Daniel Radcliffe, Harry Potter megformálója, aki nagyjából 20 millió fonttal rendelkezik. A leggazdagabb fiatal színésznőnek Keira Knightleyt tippelték, neki 18 millió fontja van.