horoszkóp

Amy Winehouse ura sittre kerülhet

2007.09.16. 18:10
Apu nem viselkedett jól, ezért anyunak megint van miért drogoznia. Aggodunk, mert Blake megvert egy csapost, és ezért Amy Winehousenak megint elmehet az étvágya.

Amy Winehouse férje, Fielder-Civil Blake nemsokára kipróbálhatja, hogy milyen huzamosabb ideig bíróságra járni. A nagy múltú fiatalember azzal vádolják, hogy megtámadott egy csapost. A kocsmáros nem úszta meg könnyen a találkozást, hiszen az incidens után orvoshoz kellett fordulnia, mert az énekesnő férje nyomot hagyott a testén.

Winehouse a "dulakodást" követően gondterhelt lett, mert attól retteg, hogy urát hosszabb időre lecsukják - írta a Daily Mail. Ugyanis már az előző meghallgatás során sem vallotta magát bűnösnek a tehetséges fiatalember. Fielder-Civil Blake mostohaapja mindeközben egy iskolaigazgató, akit megkértek, hogy ne kommentálja a fiával történteket, de annyit azért elárult, hogy tud róla.

Amy Winehouse
Amy Winehouse

Micsoda párhuzam

A másik, már nem együtt futó brit sztárpár, Pete Doherty és Kate Moss hasonló élményeket élt állt, hiszen a Babyshambles frontembere is szeretett botrányosan viselkedni. Doherty-nek általában drogügyei miatt kellett a törvény színe elé járulnia, mert nem tudta nélkülözni a fogyasztás során sem a társaságot. Szerencséjére azzal megúszta, hogy rehabilitációra vonul egy luxusklinikára. Végül még a rendőrség kisegítetett egy drogos vezetés vádjából azzal, hogy az eljárást nem megfelelően folyatták le.