Aniston most nézeteltérés miatt szakított a pasijával

2009.03.13. 13:10
Újabb hír kapott szárnyra, miszerint Jennifer Aniston és zenész pasija, John Mayer nem folytatják tovább együtt. Mindennek egy apró nézeteltérés az oka, amire akkor került sor, amikor Aniston visszatért Los Angelesbe európai promókörútjáról. A pár egyébként sem a zökkenőmentes kapcsolatban élők táborát gyarapítja, tavaly augusztusban ugyanis már szakítottak egyszer, mert Mayer állítólag nem akarta Aniston idejét rabolni. A 40-et betöltött színésznő szerint egyáltalán nincs tökéletes kapcsolat, már nemcsak nem tökéletes a párjához fűződő viszonya, de nincs is. Persze, csak állítólag.

Ismét szakított John Mayer és Jennifer Aniston, írja a People magazin. Most állítólag azért mellőzik egymást, mert összevesztek valamin, és jobbnak látták, ha külön utakon folytatják. A közeli ismerős szerint a 40 éves színésznő így is remekül van, sőt, idézve a szavait, boldog. Végül is csak ez évig élt a nem tökéletes párkapcsolatában, ami kicsit sem zavarta, mert szerinte nincs olyan, hogy hibátlan boldogság.

A nem tökéletes pár

Az Oscar-díjátadón produkált nagy comingout után kiderült, állítólag mégsem akkora a boldogság Jennifer Aniston és párja, John Mayer között. Sőt, a hírek szerint olyannyira nem az, hogy szakítottak egy kis nézetkülönbség miatt, pedig nemrég még az Aniston szerint nem létező tökéletes pár képét mutatták a médianyilvánosság előtt. A People magazinnak nyilatkozó név nélküli "közeli ismerősök" szerint akkor következett be a pálfordulás, amikor a színésznő visszatért európai promóciós körútjáról, ahol legújabb filmjét, a Marley & Me-t reklámozta.

Itt mégy nagy volt a szerelem

Bár Mayer az Oscar-díjátadóra is azért kísérte el kilenc évvel idősebb kedvesét, hogy morálisan támogathassa, az európai körútra már nem tartott vele, inkább Los Angelesben maradt zenélni. Aztán miután Aniston visszatért hőn szeretett otthonába, pasija helyett inkább barátnőivel lógott, többek között a Jóbarátokból ismert Courtney Cox Arquette-tel, valamint személyi jógaoktatójával, Many Ingberrel. Hála a Los Angelesben élő újságíróknak, azt is tudjuk, hogy ezalatt mivel töltötte az idejét Mayer: a zenész állítólag a készülő háza körüli ügyeket intézte, valamint a stúdióban zenélt. Na, innen indult a pletyka, hogy már nincsenek együtt.

Aniston állítólag így is boldog

A lapnak ezt az információt a pár egyik közeli ismerőse is megerősítette. "Volt köztük némi nézeteltérés, és úgy döntöttek, nem folytatják tovább a kapcsolatukat. Jen továbblép, és folytatja az életét, ahogyan minden kapcsolata után. Boldognak tűnik", közölte a száraz tényeket a névtelen forrás.

Az örök szerelem elvét elvető Jennifer Aniston és a hihetetlenül hűséges John Mayer eddig sem arról voltak híresek, hogy zökkenőmentes a kapcsolatuk. Egy évet húztak le együtt, miután a 2008-as Oscar-díjátadót követő bulin megismerkedtek, majd nem sokkal a kezdet után - tavaly év augusztusában - szakítottak, mert Mayer kijelentette, nem akarja pazarolni Aniston idejét, hiszen érzi, nincs minden rendben. Nyilván olyannyira nem tudtak elszakadni egymástól, hogy felmelegítették kapcsolatukat, és rohamléptekben közeledtek az eljegyzéshez, vélte akkor a nem éppen megbízhatóságáról ismert Star magazin. Mayer még egy dalt is írt öregedő kedvesének Aniston 40. születésnapjára, amiből egy dallam sem szivárgott ki.