Fresh Andi Zámbó Jimmy fiával jár

2006.07.13. 12:15
A Fresh-duó szőke fele próbálta titokban tartani új pasiját, de a segítőkész barátok természetesen szívesen nyilatkoznak a lapoknak.

Zámbó Jimmy 31 éves nevelt fiával jár a Fresh lányok 24 éves szőke énekesnője, Andi - véli tudni a Blikk. Az énekesnőről már eddig is lehetett tudni, hogy van új pasija, azt azonban eddig titkolta, ki az illető. A lap a lányhoz közelálló informátorokra hivatkozik: Andi egyik barátnője azt állítja, az énekesnő egyértelműen együtt jár a Veréb Zsolt nevű fiatalemberrel, és nem is érti, mit titkol ezen. A Zámbó család részéről is akadt, aki megerősítette, hogy a férfi már említette nekik, miszerint Andival jár.

A híres és a hírhedt

Veréb Zsolt Zámbó Jimmy neje, Edit asszony első házasságából született fia. A fiatalember nem is teljesen ismeretlen az újságolvasók számára, bár nem a celebrovatokból: pár éve azzal került címlapokra, hogy ő is benne volt a MOL zalaegerszegi telephelyéről gázolajat lopó bandában. A bíróság bűnösnek találta és börtönbüntetésre is ítélték.

Tagadási fázisban az ügy

Az énekesnő a lap szerint zavarba jött a kérdéstől, van-e köztük valami, és azt állította: Verébbel csak barátként vannak kapcsolatban, új pasijáról pedig nem hajlandó nyilatkozni. A Blikk szerint azonban a párt nem csak közeli ismerőseik láthatják együtt, egyébként is gyakran láthatóak például a dunaharaszti vízisí- és jet-ski pályákon.