Excentrikus rapper lett a legjobban öltözött férfi

hh
2004.08.11. 16:09
Az amerikai Esquire magazin szavazásán idén az Outkast egyik tagja, Andre 3000 lett a világ legjobban öltözött férfiúja.
A szavazáson Fülöp, spanyol herceg, Hamid Karzai, afgán elnök, és Gavin Newsom, San Francisco polgármestere is bekerült a legjobban öltözöttek közé.

A bohóc nagypapa stílus

Nézze meg mit hord Andre!
"Andre átütő egyéniség," - nyilatkozta Nick Sullivan, a magazin divatrovatának vezetője - "és ez az ami a ruházkodásnál tényleg számít." Andre az Outkastnek az a tagja, aki rendszerint eltúlozza az öltözködést, és néha úgy néz ki, mint egy elmebeteg, aki a nagymamájának a holmijában élvezkedik.

A harminc éves exhibicionista előadóművész imádja az ordenáré színű szőrméket, és ruhatárában olyan furcsaságok találhatók, mint például a a VH1 tavalyi díjkiosztóján viselt vörös bunda vagy a rikítózöld kanapéhuzat-anyagból varrt, nyakig felhúzott nadrág, de előfordul az is, hogy tetőtől talpig rózsaszínbe öltözik. Van egy saját ruházati cége is, az AndreBenjamin, ami kacifántos ruhakölteményeit árulja. Divattervezőként többek között az amerikai Jazz Age ruhái, a Nagy Gatsby című film stílusa, és a "szomszéd papa" öltözéke inspirálja. Imádja az elegáns, élére vasalt, ötvenes évek amerikai kispolgárai által viselt holmikat, de nem riad vissza a kertésznadrágtól sem.

Rá a különc szó nem elég, az öltözködése inkább extrémnek mondható. Legelvetemültebb ruhakölteményeivel nemcsak koncertjein, de díjkiosztó partikon is elő szokott rukkolni. Andre jellegzetes öltözködésének egyik sokat használt eleme a jóval csípő fölött, a majdnem a mellel egyvonalba felhúzott nadrág, amiból a hímtag feltűnően kidomborodik. Egy átlag földi halandó egy ilyen nadrágban úgy nézne ki, mint egy kisegítős kamasz fiú, de Andre még ezt is el tudja adni.

"Szerintem az igazi stílusod az, amiben lazának érzed magad, kifejezi az egyéniségedet és amiben egy kicsit magasabbnak nézel ki, mint amilyen vagy" - olvashatók az Esquire szeptemberi számában az alacsony termetű rapper szavai.

Igazi vega Playboy

Klikk a képre!
Andre 3000 nem csak öltözködésével hódít: júliusban őt a világ legszexisebb vegetáriánusává választották meg a PETA éves online szavazásán.

Andre a Playboy amerikai kiadásában nemrég saját készítésű szexfotóival szerepelt. A lapnak elmondta, hogy szex közben jazzt szeret hallgatni, és vannak kifejezetten szexeléshez gyártott mixei; ezekre a kedvenc lassú számait válogatja össze. Azt is elárulta, hogy a szexből a legjobban a csókolózás jön be neki, és a női testről a kedvenc része a mellbimbó. A hosszúkás, kemény mellbimbót szereti, ami "kicsit úgy néz ki, mintha egy hüvelykujjat dugnának ki belőle" - vázolta ízlését.