horoszkóp

Andy Vajna egy írónőbe szerelmes

2006.07.26. 08:48
Eddig úgy tudtuk, hogy Dobó Kata lépett ki Andy Vajna életéből, az új híresztelések szerint azonban a producer talált magának új nőt.

A magyar Carrie Bradshaw

Múlt héten még úgy tudtuk, hogy Dobó Kata lépett ki Andy Vajna életéből, a Blikk azonban rácáfol a híresztelésre és azt állítja, valójában a 61 éves producer dobta ki a színésznőt egy új szerelem kedvéért. A lap tudni véli, hogy a producer életében az új nő nem más, mint Kelemen Éva Marianne, a Blikk által híresnek titulált írónő, korábban modell és Anna-bál nyertes, mostanság pedig egy budapesti bevásárlóközpont arca.

A vak is látta

Klikk a képre!

Egy a neve elhallgatását kérő szintén nagyon híres színész a lapnak azt nyilatkozta, csak a bolond nem vette észre, hogy Kelemen Éva Marianne, akit könyvének olvasói nemes egyszerűséggel a magyar Carrie Bradshaw-ként emlegetnek és Andy Vajna összeszűrte a levet, olyan jól kijöttek egymással, bár az nem derül ki, hogy mindez hol történt.

Best vs. Blikk

Abban úgy látszik, hogy egyetértenek a bulvárlapok, hogy Dobó Kata és Andy Vajna közt kilenc év után mindennek vége, az azonban egyelőre nem világos, hogy ki is adta ki a másik útját. A Best magazin szerint Dobó Kata tett pontot a kapcsolat végére, amit onnan lehet tudni, hogy egy májusban készített interjúban azt mondta, nem olyan könnyű rászánni magát a szakításra annak, aki egy többéves kapcsolatban él. A Blikk viszont megkérdezte Kelemen Éva Marianne-t, aki annyi mondott, hogy a magánéletéről nem mond semmit, de mint ahogyan azt "Nem akarok szingli lenni" című könyvében megírta, ő sem akar egyedül lenni. A Blikk azt is hozzáteszi, nagyon hasonlít a két nő egymásra, ugyanis mindketten nagyon csinosak.

A producer A miniszter félrelép című film szereplőválogatásán látta meg Dobó Katát, aki addig legfeljebb Bochkor Gábor barátnőjeként volt ismert, és már első randevújukon romantikus párizsi vacsorával próbált mély benyomást tenni rá. Ezután hamar összeköltöztek a producer Los Angeles-i villájában, ahonnan Dobó Kata a napokban kiköltözött.